Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iată ce FETE CELEBRE au trecut prin PATUL viitorului GINERE al lui TRAIAN BĂSESCU!

Publicat:

, , sau sunt cateva dintre tinerele cunoscute de la noi care au trecut prin patul lui Syda, viitorul soț al , cel care se pare ca, pana sa se cumințeasca, a fost mare crai.

Inainte de a se hotari sa se așeze la casa lui, , alias Syda, a avut o viața amoroasa foarte bogata, trecandu-și in palmares o serie de fete celebre și frumoase de pe la noi.

Una dintre acestea a fost chiar fosta soție a lui , . Viitorul ginere al lui se pare ca ar fi avut…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Are milioane de euro in cont, dar ii plac activitațile de om de rand. Bebe Ionescu, fostul socru al Elenei Basescu, surprins in ipostaze rare / PAPARAZZI

23:00, 10.04.2024 - Bebe Ionescu, fostul socru al Elenei Basescu, filmat in ipostaze rare. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc faptul ca, deși tatal lui Bogdan Ionescu are milioane de euro in cont, ii plac activitațile de om de rand.

Cutremur la CFR Cluj dupa dezastrul din Cupa Romaniei - Cristi Balaj a demisionat

23:05, 03.04.2024 - ​Infrangerea rușinoasa din Cupa Romaniei a lasat urmari grave in tabara CFR-ului. Adrian Mutu și-a dat demisia miercuri dupa eșecul cu Corvinul Hunedoara (4-0), iar in aceeași zi, Cristi Balaj a demisionat din funcția de președinte.

Mutu, enervat dupa remiza cu Sepsi: "Ca sa fie clar, eu n-am avut niciodata titlul ca obiectiv dupa ce am venit". Presedintele CFR-ului l-a taxat

08:10, 01.04.2024 - Presedintele de la CFR Cluj, Cristi Balaj l-a taxat pe Adrian Mutu, dupa ce antrenorul anunțase nervos, dupa remiza cu Sepsi, ca el nu are obiectiv sa caștige titlul la finalul sezonului 2023 – 2024.

Catalin Cirstoiu a explicat cum a ajuns Traian Basescu sa-i fie naș: Eram un copil, aveam 23 de ani

19:55, 30.03.2024 - Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL pentru Primaria Capitalei, a fost intrebat ce lectie politica a invatat de la nasul sau de cununie Traian Basescu.”De la presedintele Romaniei. Lectia cea mai importanta a fost faptul ca intotdeauna la domnia sa am vazut o preocupare majora pentru interesul national.…

Adi Mutu, despre prestația Rapidului dupa ce a umilit-o pe FCSB: "Meci incredibil. S-a redeschis lupta"

08:45, 11.03.2024 - Antrenorul CFR-ului, Adrian Mutu, este și fostul tehnician al Rapidului (martie 2022 - iulie 2023). Acesta a comentat scorul inregistrat pe Arena Naționala, unde fosta sa echipa, Rapid București, a umilit liderul campionatului FCSB-ul, scor 4-0

Reacția lui Adrian Mutu, dupa ce a umilit-o pe Dinamo București: „Cele trei puncte sunt cel mai important lucru”

08:45, 24.02.2024 - CFR Cluj a caștigat vineri seara cu scorul de 4-0 (0-0), meciul impotriva echipei Dinamo București, in etapa cu numarul 27 din Superliga. Adrian Mutu a explicat ca nu este intamplator, ci in urma strategiei adoptate.


Ce parere ai despre aceasta stire?