Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iasmina Halas a rupt orice legătură cu fostul iubit! S-au împăcat și s-au despărțit, dar acum au pus punct definitiv: ”Mi s-a umplut paharul și l-am blocat”

Publicat:

Dupa un șir lung de impacari, desparțiri, iar impacari și tot așa, a decis sa puna punct definitiv relației cu fostul iubit. Blondina e mai hotarata mai mult ca oricand sa lase in urma trecutul. L-a blocat pe barbat, nu iși mai vorbesc și spera sa-l uite și sa se poata bucura de prezent și viitor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iuliana Pepene a pus punct speculațiilor, dupa ce s-a zvonit ca s-a desparțit de iubit. Cum s-a afișat fosta concurenta de la America Express alaturi de Alex Roman / FOTO

13:05, 05.04.2024 - De curand, s-a zvonit ca Iuliana Pepene și iubitul ar fi ajuns la desparțire. Cei doi erau impreuna de aproape un an, iar in luna februarie, au fost intr-o vacanța de lux in Tanzania. Fosta concurenta de la America Express a pus punct speculațiilor referitoare la o posibila separare.

Iasmina Halas, primele imagini alaturi de noul iubit! Ce spun parinții blondinei despre barbatul din viața ei: ”Nu ne-am mutat impreuna, dar ne intalnim zilnic”

10:55, 03.04.2024 - Iasmina Halas e cea mai fericita, asta pentru ca blondina iubește din nou și e intr-o noua relație. Tanara ne vorbește despre partenerul ei și ne spune ca momentan parinții sai nu l-au cunoscut. Avem și primele imagini cu ei, insa vedeta nu vrea sa dea ”prea multe din casa”.

O vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el

12:51, 02.04.2024 - Dupa ce a fost acuzata de „tradare”, o vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor pentru ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el. Karina, așa cum este cunoscuta in lumea divertismentului, a renunțat la relația cu actorul Lee Jae-wook, pe care o facusera publica in urma cu aproape doua luni, scrie BBC.

Primarul Constantei pierde definitiv procesul pe locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilitati (MINUTA)

17:05, 28.03.2024 - Procesul a fost deschis Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala Constanta de catre Primarul Municipiului Constanta in legatura cu asigurarea unor locuri de parcare gratuita persoanelor cu dizabilitati.Primarul Municipiului Constanta a pierdut astazi, 28 martie 2024, definitiv, la Curtea…

Asta da surpriza! Novak Djokovic s-a despartit de antrenorul sau, Goran Ivanisevic

14:35, 27.03.2024 - Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) a facut un anunț șoc in aceasta dimineața. A anunțat ca a incetat colaborarea cu antrenorul sau, Goran Ivanisevic. Dupa 6 ani in care au lucrat impreuna, timp in care au cucerit 12 turnee de Grand Slam, Novak Djokovic a anunțat ca nu va mai lucra cu Ivanisevic. Sarbul…


Ce parere ai despre aceasta stire?