Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iaşi: Bărbat amendat cu 1500 de lei după ce a spart geamul unui centru de carantină

Publicat:

S-a intervenit pentru restabilirea ordinii si aplanarea situatiei, persoana in cauza prezentand o taietura superficiala la mana cu care lovise geamul. Dupa  acordarea primului ajutor medical, persoanei in cauza i s-a aplicat o sanctiune contraventionala in valoare de 1500 lei si i s-au intocmit proces verbal de sesizare pentru infractiunea de distrugere. In momentul de fata, la nivelul judetului Iasi, sunt infiintate 20 centre de caranti (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat și-a urmarit soția in trafic, a spart geamul masinii acesteia si a agresat-o. Polițiștii l-au arestat

14:45, 23.04.2024 - Un barbat de 53 de ani din București si-a urmarit sotia in trafic, i-a spart geamurile de la masina cu un obiect contondent, a lovit-o, iar ulterior a vrut sa fuga din tara. A fost retinut si, ulterior, arestat preventiv.

Un barbat și-a urmarit soția in trafic, a spart geamul mașinii și a lovit-o. A fost prins la granița, cand incerca sa fuga din țara

13:35, 23.04.2024 - Un barbat de 53 de ani a fost retinut de politistii din Bucuresti, dupa ce si-a urmarit sotia in trafic, a spart geamul masinii si a lovit-o. A fost prins la granita, cand incerca sa iasa din tara, fiind ulterior arestat, transmite News.ro.

Video - Un barbat din București și-a urmarit soția in trafic și a batut-o prin geamul spart al mașinii

13:31, 23.04.2024 - Un barbat de 53 de ani a fost retinut de politistii din Bucuresti, dupa ce si-a urmarit sotia in trafic, a spart geamul masinii si a lovit-o. A fost prins la granita, cand incerca sa iasa din tara, fiind ulterior arestat.

Explozie intr-un bloc, din cauza unei trotinete electrice. Un barbat a fost transportat la spital cu arsuri

14:05, 17.04.2024 - O explozie puternica a avut loc intr-un bloc din Iași, din cauza unei trotinete care a fost lasata la incarcat. Un barbat a suferit mai multe arsuri și a fost transportat de urgența la spital.

Un barbat beat din Bacau a tras cu arma de vanatoare de pe balcon. Glonțul a spart geamul unei case

14:55, 12.04.2024 - Un barbat in varsta de 62 ani, din Onesti, este cercetat penal dupa ce a tras cu o arma de pe balconul locuintei sale, iar un glont a spart geamul unei alte locuinte, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bacau, transmite Agerpres.

Un barbat a sarit pe geamul unul spital din Vaslui, pentru a scapa dintr-un salon COVID. A fost gasit intins pe asfalt

14:10, 01.03.2024 - Caz șocant in Vaslui. Un barbat a recurs la un gest halucinant, din dorința de a evada din salonul COVID in care era internat. Acesta a coborat pe geamul situat la etajul patru, iar mai apoi s-a prabușit. Acesta a fost gasit intins pe asfalt, in stare foarte grava.

Barbat anchetat dupa ce a facut scandal și a spart geamurile unei case din Vladimir

12:15, 09.02.2024 - Un barbat din Gorj este cercetat de polițiști, dupa ce a facut scandal și a spart geamurile unei locuințe. Polițiștii din Targu Carbunești au fost sesizați de catre o femeie, in varsta de 68 de ani, din comuna Vladimir, cu privire la faptul ca un barbat a intrat in curtea locuinței sale și i-a adresat…

Barbat din vestul țarii, amendat cu 990 de lei. A umblat cu mașina…vopsita!

14:40, 01.02.2024 - Barbat din vestul țarii, amendat cu 990 de lei. A umblat cu mașina...vopsita! In dimineața zilei de 1 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control, un autoturism care se deplasa pe Calea Radnei, din municipiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?