Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iaşi: Ambasadorul Statului Israel în România, Reuven Azar, va participa la comemorarea victimelor Pogromului

Publicat:

in Romania, , a avut o intrevedere cu primarul , miercuri, cu o zi inainte de participarea la ‘’, in cadrul caruia se vor comemora victimele Pogromului de la Iasi din urma cu 82 de ani. Conform unui comunicat remis de , ambasadorul Statului Israel in Romania, , are pe parcursul a doua zile o serie de intalniri cu reprezentantii autoritatilor locale, ai mediului academic si ai celui de afaceri. De asemenea, in cursul zilei de joi, 29 iunie, ambasadorului Statului Israel in Romania ii va fi decernat titlul de…

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ambasadorul Israelului in Romania, interviu extraordinar la Realitatea Plus: „Am știut ca va urma ceva. Va fi pace doar daca punem punct Iranului. A condamna nu este suficient”

13:41, 15.04.2024 - Ana Maria Pacuraru: Care este Axa Raului?Reuven Azar: Ana Maria, multumesc foarte mult pentru aceasta oportunitate. Am vazut aceste eforturi ale Iranului de decenii. Israel a fost atacat acum cu sute de rachete si drone, nu este o surpriza pentru noi. Noi am stiut ca la un moment dat Iranul ne va ataca.…

Diana Șoșoaca vrea sa candideze la alegerile locale. Pe ce mare primarie a pus ochii

10:35, 28.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

Șoșoaca vrea sa fie primar de Iași, dupa „o inalta tradare” a actualului edil: „Sustine independenta R.Moldova si nu unirea cu Romania”

21:40, 27.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de „inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania, scrie hotnews.ro .

Diana Sosoaca vrea sa candideze la Primaria Iasiului

19:26, 27.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de „inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania. Citește și: Candidatul AUR la Primaria Cateasca si-a vopsit…

Diana Sosoaca: Ma gandesc foarte serios sa candidez la primaria Iasiului. Cred ca voi candida

19:00, 27.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

Șoșoaca vrea sa fie primar de Iași: „Ma gandesc foarte serios sa candidez. Cred ca voi candida”

18:55, 27.03.2024 - Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi. Senatoarea l-a acuzat pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

MAE: Romania condamna atacul terorist de la Moscova și transmite condoleanțe familiilor victimelor

16:45, 23.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe a transmis, sambata, condoleante familiilor victimelor atacului terorist de la Moscova, soldat cu moartea a peste 115 persoane, condamnand „ferm orice forma de terorism si toate atacurile impotriva civililor”.

Romania nu tace in fața masacrului din Moscova / Mesajul transmis de MAE

14:50, 23.03.2024 - Romania condamna ferm orice forma de terorism și toate atacurile impotriva civililor, este mesajul postat de Ministerul Afacerilor Externe pe X. „Romania condamna ferm orice forma de terorism și toate atacurile impotriva civililor. Condoleanțe familiilor victimelor atacului terorist de la Crocus…


Ce parere ai despre aceasta stire?