Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iancu Guda: Creșterea cu 40% a pensiilor ar fi dezastru. Avem o clasă politică cu o capacitate limitată de spune „nu”

Publicat:

Creșterea pensiilor cu 40%, in condițiile scaderii economiei, ar fi un dezastru, pentru ca statul ar trebui sa dea cu 5% mai mult decat veniturile pe care le strange pentru plata cheltuielilor cu pensiile și salariile din sectorul public, spune , presedintele Asociatiei Analistilor Financiari-Bancari.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia poate fi sursa unui dezastru global: ceva mai cumplit decat razboiul ar putea amenința intreaga omenire

14:10, 09.05.2024 - Creșterea craterului Batagaika este cauzata de dezghețul constant al solului din jurul craterului. Atunci cand solul inghețat se topește, pereții craterului se prabușesc și mai mult, ceea ce face ca acesta sa creasca și mai mult.

Legea pensiilor scoate polițiștii și sindicaliștii in strada: Creșterea varstei de pensionare e lipsa de respect

18:30, 08.05.2024 - Confederația Sindicala Naționala Cartel ALFA va organiza joi, de Ziua Europei, un miting in Baia Mare pentru a denunța lipsa de respect a guvernului fața de dialogul social și fața de categorii intregi de cetațeni, considerand ca noua lege a pensiilor este discriminatorie.

FMI si-a imbunatatit usor previziunile privind cresterea economiei globale, afirmand ca economia s-a dovedit ”surprinzator de rezistenta”

18:55, 16.04.2024 - FMI se asteapta acum la o crestere globala de 3,2% in 2024, cu o imbunatatire modesta de 0,1 puncte procentuale fata de previziunile sale anterioare din ianuarie si in conformitate cu proiectia de crestere pentru 2023. Cresterea est asteptata sa se extinda in acelasi ritm de 3,2% in 2025. Economistul-sef…

ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației

07:40, 13.04.2024 - Creșterea inflației din Statele Unite a inmulțit plasamentele in moneda americana și a depreciat activele considerate riscante, cum sunt monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației first appeared on Informatia Zilei .

Clasa muncitoare șterge pe jos cu agenda verde a lui Biden

16:10, 11.04.2024 - De la  inceputul mandatului sau la Casa Alba, Joe Biden a pariat ca ar putea folosi politica climatica pentru a-și consolida coaliția prezidențiala. O agenda economica „verde” ar putea fi, de asemenea, o forma de politica industriala care ar caștiga comunitațile din clasa muncitoare. S-a inșelat in…

Punctele de control de frontiera din aeroportul Henri Coanda vor avea o capacitate limitata pana duminica

12:36, 27.03.2024 - Pe fluxul de sosiri internaționale a aeroportului Henri Coanda se deruleaza lucrari de relocare a ghișeelor de frontiera, in contextul aderarii la Air Schengen, ceea ce va determina o capacitate limitata.

Pensia va crește cu 262 de lei, incepand din 1 aprilie: Cat va fi cea minima

19:20, 26.03.2024 - Incepand cu 1 aprilie, pensia medie va crește cu 262 de lei. Cuantumul majorarii consta in valoarea indexarii pensiilor cu 6% și ajustarea valorii pensiilor la creșterea economica (creșterea Produsului Intern Brut), menționeaza Guvernul.

Ciuca: "Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate". Apelul facut catre clasa politica

12:10, 15.02.2024 - "Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate. In politica, in guvern, in societate. Indemn guvernanții care au uitat aceasta motivație in ultimii ani sa iși reaminteasca de angajamentul lor, sa iși aduca aminte ce ne-am propus sa realizam pentru romani și pentru țara, in vremuri complicate", a…


Ce parere ai despre aceasta stire?