Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hunedoara: Peste 2.000 de turiști au schiat gratuit în Straja de Ziua Națională

Publicat:

Peste 2.000 de turiști au schiat gratuit vineri, de Ziua Naționala, in stațiunea Straja, din , condiția impusa de administratorii partiilor fiind ca schiorii sa poarte asupra lor tricolorul.

"Am dorit sa aratam ca putem sarbatori Ziua Naționala la munte, în natura, beneficiind de zapada și de mișcare. Turiștii au fost încântați de ideea noastra și au purtat tricolorul pe caciuli, ruscace, pe costumele de schi, iar unii chiar s-au pictat pe fața", a declarat, pentru AGERPRES, cabanierul .

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de bogata ramane Valea Jiului dupa „era carbunelui”. Resursele nebanuite ale marelui bazin minier VIDEO

06:35, 27.03.2024 - Minele de carbune din Valea Jiului au susținut economia in orașele miniere din Hunedoara in ultimul secol și jumatate, insa epoca mineritului se apropie de sfarșit. Regiunea miniera din Romania are și alte resurse naturale valoroase, in afara „aurului negru”

Lovitura de teatru pe Valea Jiului - Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, a trecut la PSD (VIDEO)

16:50, 13.03.2024 - Tiberiu Iacov-Ridzi, primarul municipiului Petroșani, a trecut de la PNL la PSD. Candidatura acestuia din partea PSD pentru un nou mandat de primar a fost validata miercuri, 13 martie, de Biroul Județean al PSD Hunedoara. „Nu e o decizie ușoara dupa 25 de ani intr-un partid. Eu am mai fost și in…

Turiștii nu vor urmari gratuit ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

10:50, 07.03.2024 - Guvernul francez a anunțat marți ca turiștii nu vor avea voie sa urmareasca gratuit ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, de-a lungul riului Sena. Guvernul a explicat ca acest lucru se datoreaza unor masuri de securitate fara precedent. Accesul gratuit se va face doar pe baza de…

Un copil de 7 ani a cazut de pe telescaunul din Straja. Reprezentantii Salvamont si ISU Hunedoara, de urgenta la fata locului

17:10, 26.02.2024 - Din pacate, conform autoritaților, astazi a avut loc un accident, in urma caruia un copil de 7 ani a cazut de pe telescaunul din Straja. Conform informațiilor, reprezentantii Salvamont si ISU Hunedoara au ajuns de urgenta la fata locului, preluand minorul.

Copil de 7 ani, cazut de pe telescaun la Straja / A fost transportat la spital

14:45, 26.02.2024 - Un copil de 7 ani a fost transportat de urgenta la spital, luni, dupa ce a cazut de pe telescaun in statiunea Straja din judetul Hunedoara. La fata locului au intervenit reprezentantii Salvamont si ISU Hunedoara. ”La fata locului a intervenit Salvamontul, noi ne-am dus in sprijin dupa ce copilul a fost…

Ce s-a ales de temuții interlopi din anii 2000. Prinși de Traian Berbeceanu, unii și-au reluat vechile obiceiuri

06:51, 23.02.2024 - In anii 2000, Deva, Hunedoara și orașele din Valea Jiului erau cutremurate de un lung șir de incidente grave comise de grupari interlope violente, in fața carora autoritațile se aratau depașite de situație ori inchideau ochii.

Straja, stațiunea de schi din Munții Valcan. Ținutul legendar de la vechile hotare ale Carpaților VIDEO

08:00, 11.02.2024 - In stațiunea montana Straja din Hunedoara, turiștii gasesc iarna peste 20 de kilometri de partii de schi, iar in imprejurimile sale o mulțime de atracții naturale. Zona turistica a fost inființata pe coamele Munților Valcan, fostul ținut de hotar dintre Transilvania și Muntenia.


Ce parere ai despre aceasta stire?