Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop zilnic DUMINICĂ 29 IULIE 2018. Unde te trimite inima şi unde eşti?

Publicat:

Luna este inca in Varsator, inca in "soc" fata de recenta eclipsa totala de Luna plina sangerie si ne bucuram pentru ca am iesit cu bine din aceasta saptamana intensa astral. Soarele trece prin dreptul si asta trebuie sa ne lase fara pic de indoiala cu privire la actuala directie spre care se indreapta fiecare, acesta fiind punctul de pe cer care indica viitorul.

Destinul te striga azi intr-o forma sau alta, il auzi?

Tine-ti ochii si urechile atente pentru indicii cu privire la directie. Este timpul sa iti urmezi inima chiar daca te duce spre locuri total nestiute…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

MARE moment astrologic 20-21 aprilie 2024. Incepe un NOU ciclu de 14 ANI. Se activeaza toate ZODIILE! Ce semne trimite Universul!

22:20, 20.04.2024 - In astrologie, se spune ca planetele sunt „conjunctive” atunci cand stau exact la același grad (și, prin urmare, sunt aliniate pe cer). Unele planete experimenteaza acest lucru des, in timp ce altele o fac mult mai rar. Mercur, de exemplu, dureaza doar aproximativ un an pentru a tranzita intregul zodiac,…

Minsterul Economiei va trimite Corpul de Control la Cupru Min

15:20, 12.04.2024 - Ministrul Economiei, Radu Oprea, a anuntat ca va demara un control la SC Cupru Min SA, companie care exploateaza zacamantul de la Rosia Poieni, unde se afla 60% din rezervele de cupru ale Romaniei.

Val de morți suspecte la Spitalul Sf. Pantelimon din București. Ministrul Sanatații trimite Corpul de Control

14:40, 11.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a declarat pentru Antena 3 ca va trimite Corpul de Control sa verifice daca se confirma sau nu un val de morți suspecte la secția de Terapie Intensiva a Spitalului Sf. Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei, a transmis miercuri postul de televiziune.


Ce parere ai despre aceasta stire?