Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop sâmbătă, 16 decembrie. Zodia care se confruntă cu probleme de sănătate

Publicat:

Pentru sambata, 16 decembrie, Lorina, astrologul Click!, are predicțiile complete in cazul tuturor celor 12 semne zodiacale. Ziua de vineri se anunța una cu decizii greșite pentru unii nativi.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop marți, 14 mai: o zodie are parte de intalniri dubioase. Cui i se deschide ușa catre un nou capitol

07:46, 14.05.2024 - Ziua de marți vine cu schimbari pentru Lei, iar Gemenii se pare ca au parte de intalniri cat se poate de dubioase. Lorina, astrologul Click!, are predicții complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop 8 mai: Leii au parte de o zi dificila

07:25, 08.05.2024 - Ziua de miercuri aduce schimbari si nesiguranta pentru Lei si o perioada plina de iubire pentru Fecioare. Lorina, astrologul Click!, a consultat astrele și a realizat predicțiile generale pentru cei 12 nativi ai zodiacului.

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Florin Piersic. Actorul a ajuns de pe scena direct pe masa de operație

10:55, 30.04.2024 - Florin Piersic a ajuns de urgența la spital la finalul unui spectacol. Actorul in varsta de 88 de ani a fost supus unei operații la spitalul din Cluj-Napoca și in prezent, este internat acolo.

Horoscop miercuri, 24 aprilie: doi nativi trebuie sa ia decizii rapide

22:06, 23.04.2024 - Ziua de miercuri, 24 aprilie, aduce schimbari mari pentru doi nativi, care sunt forțați sa ia decizii rapide, avertizeaza Lorina, astrologul Click!, care a facut predictiile pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Generația Z pare mai batrana decat este in realitatea. Care sunt cele mai mari probleme de sanatate cu care se confrunta

07:05, 23.04.2024 -   Tot mai mulți tineri sub 27 de ani se plang de faptul ca par mult mai batrani decat sunt de fapt. Recent specialiștii au adus dovezi pentru a demonstra ca fenomenul conține o urma de adevar. In cadrul unei conferințe internaționale privind cancerul s-a aratat ca tinerii diagnosticați cu anumite tipuri…

Horoscop joi, 18 aprilie. Zodia care se confrunta cu probleme

20:30, 17.04.2024 - Pentru joi, 18 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa petreaca timp cu familia extinsa, in timp ce o alta zodie reintalnește oameni din trecut.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Horoscop saptamana 15-21 martie. O zodie se poate confrunta cu disconfort digestiv, iar nativii alteia sunt preocupați de bani

22:01, 15.03.2024 - Horoscopul pentru saptamana 15-21 martie 2024 aduce vești bune pentru patru nativi. Gemenii au parte de succes și iși vor putea arata calitațile profesionale, iar Fecioarele sunt creative, aventuroase și nerabdatoare. Previziunile complete sunt oferite de Lorina, astrologul Click!.


Ce parere ai despre aceasta stire?