Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop octombrie 2023. Taurii muncesc din greu, fără rezultate imediate. Capricornii, puși în situații delicate

Publicat:

O noua luna vine cu noi provocari. Potrivit previziunililor, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru toate cele 12 semne zodiacale, pe unii nativi ii așteapta schimbari pozitive, in timp ce alții se vor lovi de situații neplacute.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop duminica, 9 iunie. Capricornii se pot confrunta cu probleme de sanatate, iar Taurii au de luat o hotarare

21:05, 08.06.2024 - Pentru duminica, 9 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ se confrunta cu probleme metabolice, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa se bucure de momentele de intimitate.

Horoscop miercuri, 22 mai: pe strada unei zodii iese soarele și toate merg ca pe roate. Taurii trebuie sa acorde atenție dietei

21:05, 21.05.2024 - Pentru miercuri, 22 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa aleaga o dieta ușor de indurat, in timp ce o alta zodie reacționeaza agresiv in discuții legate de bani.

Horoscop luni, 20 mai. Zodia framantata de ganduri. Ce nativi bifeaza reușite

19:25, 19.05.2024 - Luni, 20 mai, o zodie e framantata de ganduri, in timp ce alta bifeaza reușite. Lorina, astrologul Click!, are previziuni legate de dragoste, bani și sanatate pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop marți, 14 mai: o zodie are parte de intalniri dubioase. Cui i se deschide ușa catre un nou capitol

07:46, 14.05.2024 - Ziua de marți vine cu schimbari pentru Lei, iar Gemenii se pare ca au parte de intalniri cat se poate de dubioase. Lorina, astrologul Click!, are predicții complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop 8 mai: Leii au parte de o zi dificila

07:25, 08.05.2024 - Ziua de miercuri aduce schimbari si nesiguranta pentru Lei si o perioada plina de iubire pentru Fecioare. Lorina, astrologul Click!, a consultat astrele și a realizat predicțiile generale pentru cei 12 nativi ai zodiacului.

Horoscop marți, 23 aprilie. Sagetatorii reiau relatii mai vechi

21:56, 22.04.2024 - Lorina, astrologul Click! a realizat predicțiile zilei de 23 aprilie pentru toate cele 12 semne zodiacale. Daca marți nativii unei zodii vor fi fericiti sa reia legaturi mai vechi, pentru altii socializarea ar putea deveni o corvoada.

Horoscop duminica, 21 aprilie. O zodie așteapta sa inceapa saptamana cu o marire de salariu, iar Taurii primesc o propunere

09:00, 21.04.2024 - Pentru duminica, 21 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa țina de bani, in timp ce o alta zodie renunța la dieta.


Ce parere ai despre aceasta stire?