Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HOROSCOP! Nativele cărei zodii nu le vei reuşi niciodată să le duci de nas

Publicat:

Mulți au incercat sa o duca de nas, dar nu le-a mers cu ea atat de ușor. Nu numai ca le-a intuit planurile marșave, dar le-a oferit și o lecție de viața pe care sa nu o poata uita niciodata. Nu iși vor mai permite pe viitor sa se lege de ea. Mai mult decat atat, sunt șanse mari sa nu iși mai doreasca vreodata sa duca pe cineva de nas.

Ridicam cortina și iți prezentam femeia din horoscop care nu se lasa niciodata dusa de nas: Fecioara. Pe ea nu o poate pacali nimeni, pentru ca miroase minciunile și intențiile rele de la o poșta.

Chiar daca nu ești nascuta in acest semn zodiacal,…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Viața acestor zodii se schimba complet, imediat dupa Paște: Vei incepe sa crezi in miracole!

21:46, 05.05.2024 - Vești minunate vor face fericita viața acestor semne zodiacale imediat dupa Paște. Chiar incepand de luni, reprezentanții celor patru zodii ar trebui sa se aștepte la vești minunate. In curand, viața lor va fi plina de fericire și vor avea loc multe evenimente pline de bucurie.

Cele mai norocoase zodii ale lunii mai la capitolul bani. Vor reuși sa iși schimbe viața

19:25, 20.04.2024 - Dupa o perioada mai lunga in care parea ca destinul nu ține cu ei la capitolul bani, situația incepe sa se imbunatațeasca treptat. Trei zodii au cele mai mari șanse sa dea lovitura pe plan financiar in luna mai.

Trei zodii care iși vor schimba viața in luna aprilie. Nativii vor reuși tot ce și-au propus

08:36, 13.03.2024 - Se anunța o perioada cu schimbari importante pentru trei zodii, care in luna aprilie vor avea noroc in tot ce și-au propus. Viața lor se va imbunatați considerabil și vor fi gata pentru un nou capitol.

Trei zodii feminine care au noroc triplu in aceasta primavara. Viața lor se va schimba radical

08:35, 04.03.2024 - Aceasta primavara aduce succesul la care au visat pentru trei zodii feminine. Nativele se bucura de reușite in cariera și pe plan financiar, dar nu stau rau deloc nici la capitolul dragoste. Pot sa iși indeplineasca dorințe mai vechi in aceasta perioada.

Cele doua zodii care pleaca imediat de langa oamenii toxici din viața lor. Vor rupe toate legaturile

21:05, 29.02.2024 - Horoscop special pentru cei mai curajoși nativi. Exista doua zodii care nu mai permit sa fie umilite niciodata și vor sa stea cat mai departe de oamenii care le fac rau. Vor o viața liniștita, motiv pentru care vor sa plece imediat de langa oamenii toxici din jurul lor. Zodia care iese dintr-o relație…

HOROSCOP: Doua zodii sunt hotarate sa-și schimbe viața cu orice preț

07:06, 27.02.2024 - Berbec – se anunța o zi liniștita din punctul de vedere al relațiilor sociale. Chiar și cu partenerul lucrurile se vor imbunatați azi. Taur – deși nu ești chiar cea mai organizata persoana, reușești azi sa faci totul cu succes. Lucrurile se aranjeaza pentru tine. Gemeni – azi se anunța o suma de bani…

Doua zodii feminine care au noroc in dragoste și la bani in luna martie. Nativele vor incepe noi povești de iubire și se vor imbogați

20:11, 15.02.2024 - Se spune ca in viața nu poți sa ai și dragoste, și bani, dar se pare ca lucrurile nu stau deloc așa in cazul a doua zodii feminine, care au succes pe ambele planuri in perioada urmatoare. Nativele vor trece, de asemenea, și printr-o schimbare majore și pot sa iși imbunatațeasca viața.

Moarte suspecta la Cluj. O tanara de 20 de ani și-a pierdut viața dupa ce a cazut de la inaltime

09:10, 12.02.2024 - "Pompierii din cadrul Detasamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit in cursul noptii trecute pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane cazute de la inaltime pe strada Henri Barbusse din municipiul Cluj-Napoca. Apelul de urgenta a venit in jurul orei 00.30, iar la fata locului s-au deplasat…


Ce parere ai despre aceasta stire?