Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop marți, 30 mai. Zodia care vrea libertate în relație. Comunicarea cu partenerul este esențială

Publicat:

Se spune ca marți sunt 3 ceasuri rele, dar horoscopul ar putea veni și cu vești bune. !, Lorina, aduce previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale. Un nativ simte nevoia de mai multa libertate. Comunicarea cu partenerul reprezinta cheia pentru rezolvarea problemelor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop vineri, 5 aprilie: zodia care are parte de o dezamagire. Nativii care incheie un capitol important din viața

21:05, 04.04.2024 - Horoscop zilei de vineri indica un inceput de weekend dificil, cel puțin pentru nativii din doua zodii. Astrologul Click!, Lorina, a realizat predicțiile detaliate pentru fiecare semn zodiacal in parte.

Marisa Paloma și Liviu Stanciu, 7 ani de relație. Declarația emoționanta a vedetei pentru partenerul ei de viața: ”Iubirea mea infinita”

13:55, 26.03.2024 - Marisa Paloma și iubitul ei, Liviu Stanciu, au implinit 7 ani de relație și sunt foarte fericiți. Cei doi sunt și parinții unei fetițe frumoase, Iris, reușind sa se bucure de rolul de parinți. Pentru a marca cat mai frumos aniversarea lor, vedeta a scris un text romantic pe rețelele de socializare.

Horoscop miercuri, 20 martie. Primavara astronomica aduce avertizari pentru cateva zodii

21:05, 19.03.2024 - 20 martie marcheaza anul acesta echinoctiul de primavara sau primavara astronomica si este o zi importanta pentru toate zodiile. Astrologul Click!, Lorina, aduce predicțiile complete pentru ziua de miercuri.

Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi tradata de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriza

19:51, 17.03.2024 - Inceputul de saptamana va veni cu o reevaluare a prieteniilor, pentru un nativ, care va vedea adevarata fața a unor persoane apropiate. Horoscopul de luni, 18 martie, vine insa cu o supriza placuta pentru cei din zodia Pești. Astrologul Click!, Lorina, aduce predicțiile complete.

Horoscop duminica, 17 martie. O zodie și-ar putea indeplini un vis ce parea imposibil. Berbecii cad prada manipularii

20:40, 16.03.2024 - Horoscopul de duminica, 17 martie, prevestește ca totul e posibil pentru un nativ. Acesta are șansa de a-și indeplini unui vis, chiar daca parea imposibil. Berbecii trebuie sa fie foarte vigilenți, intrucat sunt pasibili de a cadea prada manipularii. Astrologul Click!, Lorina, vine cu predicțiile co

Horoscop vineri, 1 martie. Zodiile care vor avea aparte de o surpriza uriașa in prima zi a primaverii

21:05, 29.02.2024 - Horoscopul zilei de vineri, 1 martie, pare sa fie favorabil unor zodii. Astrologul Click!, Lorina, arata unii nativi sunt gata sa negocieze drepturile salariale de pe o pozitie de forta, iar alții au parte de surprize.

6 zodii care distrug relațiile de cuplu. Se cearta destul de des cu partenerul de viața

15:45, 28.02.2024 - Exista diverse cauze prin care o relație poate ajunge la final, de la tradare, la lipsa de comunicare și pana la pierderea conexiunii emoționale. Cu toate acestea, exista unele zodii care sunt predispuse la distrugerea relațiilor de cuplu, din cauza comportamentului pe care il au.Descopera in randurile…

Ce relație a pastrat Augustin Viziru cu Iura Luncașu și cu ce se ocupa acum: “Am o meserie foarte grea de care sunt mandru” VIDEO EXCLUSIV

17:40, 07.02.2024 - Augustin Viziru și-a facut debutul in actorie, pe micul ecran, sub indrumarea regizorului Iura Luncașu, care l-a cooptat in serialele de la Acasa TV precum Lacrimi de iubire, Regina, Iubire și onoare, deschizandu-i drumul in industria filmului. Cele mai recente producții in care a jucat sunt Libertate…


Ce parere ai despre aceasta stire?