Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop luni, 26 iunie. Zodia care trebuie să facă unele compromisuri pentru a avea liniște în familie

Publicat:

Lorina, astrologul Click!, vine cu vești pentru luni, 26 iunie. Una dintre cele 12 zodii ale horoscopului poate rata o avansare la locul de munca. Nativii alteia sunt nevoiți sa faca unele concesii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop marți, 9 aprilie. Zodia care ar trebuie sa fie mai introspectiva. Cine sunt nativii care au nevoie de o minivacanța

07:36, 09.04.2024 - Pentru marți, 9 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa puna bani deoparte, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa-și achite datoriile și facturile restante.

Horoscop luni, 1 aprilie. Zodia care nu trebuie sa cada prada geloziei

21:55, 31.03.2024 - Pentru luni, 1 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ primește vești uriașe, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa renunțe la obiceiurile nefavorabile.

Zodia care trebuie sa ia o decizie radicala pe 4 martie. Intreaga viața i s-ar putea schimba intr-o secunda

07:16, 05.03.2024 - Dupa cum putem vedea, deja am ajuns și la primavara, iar astfel de treceri intre anotimpuri sunt perioade in care astrele sunt mai active și mai volatile decat de obicei. Energia mentala pe care oamenii de-a lungul lumii o investesc in aceste momente de hotar din an are efecte in plan astrologic, iar…

Horoscop marți, 5 martie. Capricornii nu trebuie sa ia decizii radicale, iar nativii unei zodii se bucura de caștiguri

22:00, 04.03.2024 - Pentru marți, 5 martie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Unui nativ ii este greu sa ia hotarari, in timp ce o alta zodie ar trebui sa participe la lecții de yoga.

Horoscop miercuri, 28 februarie. Zodia care ar trebui sa-și concentreze atenția asupra partenerului

21:05, 27.02.2024 - Pentru miercuri, 28 februarie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa faca investiții in activitațile preferate, in timp ce o alta zodie ar trebui sa vizioneze un film nou aparut.

Horoscop vineri, 23 februarie. Nativii care vor petrece mai mult timp in familie. Leii vor face impresie

07:35, 23.02.2024 - Ziua de vineri, 23 februarie, va insemna ceva mai mult timp petrecut cu familia, pentru mai mulți nativi. Leii sunt pregatiți sa impresioneze și sa primeasca complimente, fara eforturi. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete pentru cele 12 semne zodiacale.

Horoscop vineri, 16 februarie: Apar surprize pentru nativii Fecioara. Zodia care are de patimit la sfarșit de saptamana

18:45, 15.02.2024 - Lorina, astrologul Click!, spune care sunt zodiile ce se vor bucura de un sfarșit de saptamana placut, dar și cine sunt nativii care au motive sa planga. Iata horoscopul zilei de vineri, 16 februarie.

Horoscop marți, 13 februarie: noroc uriaș pentru nativii din Leu. Zodia care trebuie sa stea departe de bani, se anunța pierderi

18:26, 12.02.2024 - Lorina, astrologul Click!, spune ce surprize ii așteapta marți, 13 februarie, pe nativii celor 12 semne zodiacale. Pentru cei nascuți in zodia Leu, marți e zi cu mult noroc, in timp ce Balanțele sunt sfatuite de stea departe de cheltuieli.


Ce parere ai despre aceasta stire?