Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop 30 iunie. O zodie are șanse foarte mari ca azi să se îndrăgostească

Publicat:

Vești bune pentru majoritatea zodiilor din horoscopul european. Unul dintre nativi are șanse foarte mari ca azi sa se indragosteasca și sa-și gaseasca sufletul pereche. Culorile care aduc fericire și energii pozitive sunt mov și portocaliu, iar pentru cei care se simt norocoși trebuie sa puna la loto numerele 3, 10, 11, 18, 22 și […] The post Horoscop 30 iunie. O zodie are șanse foarte mari ca azi sa se indragosteasca appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

E oficial! Romanii pot vizita Turcia doar cu buletinul. Președintele turc a semnat

13:05, 21.05.2024 - Vești bune pentru romanii care vor sa calatoreasca in Turcia. Președintele turc a semnat decretul prin care cetațenii din Romania vor putea merge in republuca doar pe baza buletinului, fara viza.

(P) Deputat Alexandra Huțu: „Vești bune de Ziua Familiei pentru cuplurile care vor sa  devine parinți: Programul Național pentru cresterea natalitatii continua și in acest an.”

19:15, 15.05.2024 - (P) Deputat Alexandra Huțu: „Vești bune de Ziua Familiei pentru cuplurile care vor sa  devine parinți: Programul Național pentru cresterea natalitatii continua și in acest an.” De Ziua Internaționala a Familiei, deputatul social-democrat Alexandra Huțu, a anunțat ca Ministerul Familiei, Tineretului…

Vești bune pentru fermieri și agricultori: Subvenții de aproape 400 de milioane de euro ca ajutor

15:01, 15.05.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de promulgare a legilor care stabilesc instituirea unor scheme de ajutor pentru fermieri si agricultori, in contextul agresiunii Rusiei impotriva Ucrainei, subventiile totale fiind de aproape 400 de milioane de euro.

Horoscop 29 aprilie-5 mai 2024 cu Mariana Cojocaru. Singura zodie care va avea parte de caștiguri VIDEO EXCLUSIV

14:30, 26.04.2024 - Horoscop 29 aprilie-5 mai 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, in cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezerva astrele fiecarei zodii in parte, in luna mai 2024. Horoscop 29 aprilie-5 mai 2024 Vești bune! Mercur iși reia mersul complet, mersul direct…

Zodia care stralucește pana pe 13 aprilie 2024. Mihai Voropchievici: “Aveți șanse, succes, reușita”

21:45, 06.04.2024 - Unele zodii au mai mult noroc fața de altele. Numerologul Mihai Voropchievici ce zodie are parte de succes și reușita pana pe 13 aprilie. Pe de cealalta parte, exista și o zodie pentru care urmeaza o perioada mai complicata. Zodia care va avea succes in viitor Numerologul Mihai Voropchievici ne prezinta…

Atmosfera calda și inspiraționala la cea de-a III-a intalnire VERBUM – „Culorile sufletului”, desfașurata la Cugir

18:45, 30.03.2024 - La Centrul Cultural „Valentin Uritescu” din Cugir, care gazduiește lunar in cadrul Proiectului VERBUM un atelier de scriere creativa, a avut loc a III-a intalnire din acest an cu tema „Culorile sufletului”. Proiectul este inițiat de Consiliul Județean Alba și de Biblioteca Județeana Lucian Blaga din…

Horoscop vineri, 22 martie. O zodie primește vești bune, in timp ce alta vrea sa puna capat unei relații

09:31, 22.03.2024 - Pentru vineri, 22 martie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ trebuie sa investeasca in bunuri neperisabile, in timp ce o alta zodie face planuri pentru o excursie.

Horoscop joi, 7 martie. O zodie iși face planuri de vacanța. De ce ar putea avea Fecioarele un conflict

22:00, 06.03.2024 - Horoscopul de joi, 7 martie, prevestește ca un nativ iși va face planuri pentru o vacanța binemeritata. Vești mai puțin bune pentru cei din zodia Fecioara, predispuși sa intre intr-un conflict, daca nu-și masoara atent cuvintele. Lorina, astrologul Click!, vine cu predicțiile complete.


Ce parere ai despre aceasta stire?