Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop 28 august. Două zodii au probleme cu partenerul de viață

Publicat:

Incepe ultima saptamana a acestei veri, iar Lorina, astrologul Click! are predicțiile pentru toate cele 12 semne zodiacale, pentru ziua de luni, 28 august. Pentru unii nativi, astrele au rezervat surprize la sfarșit de august.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop duminica, 9 iunie. Capricornii se pot confrunta cu probleme de sanatate, iar Taurii au de luat o hotarare

21:05, 08.06.2024 - Pentru duminica, 9 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ se confrunta cu probleme metabolice, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa se bucure de momentele de intimitate.

Horoscop duminica, 26 mai. Scorpionii cunosc oameni noi și patru zodii au parte de ghinion

21:26, 25.05.2024 - Pentru duminica, 26 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ nu este mulțumit de cum se simte, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa nu iși scoata in evidența reușitele.

Horoscop miercuri, 22 mai: pe strada unei zodii iese soarele și toate merg ca pe roate. Taurii trebuie sa acorde atenție dietei

21:05, 21.05.2024 - Pentru miercuri, 22 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa aleaga o dieta ușor de indurat, in timp ce o alta zodie reacționeaza agresiv in discuții legate de bani.

Horoscop 8 mai: Leii au parte de o zi dificila

07:25, 08.05.2024 - Ziua de miercuri aduce schimbari si nesiguranta pentru Lei si o perioada plina de iubire pentru Fecioare. Lorina, astrologul Click!, a consultat astrele și a realizat predicțiile generale pentru cei 12 nativi ai zodiacului.

Horoscop joi, 2 mai. Balanțele sunt pline de energie, iar viața unei zodii s-ar putea schimba in mod surprinzator

21:05, 01.05.2024 - Pentru joi, 2 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este preocupat de avansarea profesionala, in timp ce pentru o alta zodie lucrurile merg spre bine.

Horoscop luni, 22 aprilie. Trei zodii au parte de noroc la inceputul saptamanii

21:05, 21.04.2024 - Pentru luni, 22 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa nu se lase demoralizat, in timp ce o alta zodie se chinuie sa atraga atenția unor persoane.

Horoscop joi, 18 aprilie. Zodia care se confrunta cu probleme

20:30, 17.04.2024 - Pentru joi, 18 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa petreaca timp cu familia extinsa, in timp ce o alta zodie reintalnește oameni din trecut.

3 zodii vor face un copil anul acesta. Cine sunt norocoșii care ar trebui sa se pregateasca pentru un nou membru in familie

18:30, 02.04.2024 - Rac (22 iunie - 22 iulie)Fiind un semn guvernat de Luna, Racul este adesea asociat cu dragostea materna și cu dorința de a intemeia o familie. Anul acesta, energia planetara favorabila poate aduce oportunitatea pentru Raci de a-și extinde familia prin aducerea pe lume a unui copil. Cu sensibilitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?