Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horia Vârlan, secrete pentru cele mai gustoase preparate de Paște. Cum faci cozonac pufos, pasca delicioasă și friptura de miel

Publicat:

a dezvaluit intr-un interviu pentru Unica.ro ce trebuie sa faca gospodinele ca ouale sa nu crape la fiert, ce facem cu ele daca nu se mananca de Paște și alte cateva secrete culinare. ne spune ca drodjia proaspata este principalul secret al cozonacului pufos și ne dezvaluie o rețeta prin care putem salva resturile de cozonac ramase de la sarbatori. recunoaște ca mancarea lui preferata este drobul, ca nu-i place sa impatureasca sarmale și ca tainele bucatariei le-a primit de la bunica lui. , secrete pentru masa de Paște De asemenea, cunoscutul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salata verde: proaspata, versatila și plina de nutrienți. Beneficii și idei de rețete

12:20, 08.05.2024 - Salata verde nu este doar o garnitura banala, ci un ingredient versatil care poate fi utilizat intr-o varietate de preparate delicioase și nutritive. Bogata in vitamine, minerale și fibre, salata verde este esențiala pentru o dieta sanatoasa.

Ce facem cu ouale vopsite ramase dupa Paște: Cat timp sunt sigure pentru consum

11:00, 06.05.2024 - Ce facem cu ouale vopsite ramase dupa Paște: Cat timp sunt sigure pentru consum Ce facem cu ouale vopsite ramase dupa Paște: Cat timp sunt sigure pentru consum Ouale fierte și vopsite de Paște pot fi pastrate fara coaja pana la 4 zile, iar cele decojite sau umplute – pana la 48 de ore in frigider. Le…

Ce facem cu ouale ramase dupa Paște, cat timp sunt sigure pentru consum? Bonus: doua rețete surprinzatoare

06:25, 06.05.2024 - Ouale fierte pot fi pastrate fara coaja pana la 4 zile, iar cele decojite sau umplute - pana la 48 de ore in frigider. Le puteți folosi in salate, gustari sau puteți face o tarta italiana de Paște numita Pasqualina.

Paște 2024. Ce poți face cu resturile de mancare de la masa de sarbatori. Idei de rețete interesante

17:06, 04.05.2024 - Paște 2024. Ce poți face cu resturile de mancare de la masa de sarbatori. Idei de rețete interesante Paște 2024. Ce poți face cu resturile de mancare de la masa de sarbatori. Se poate intampla ca dupa mesele de sarbatori sa ramana feluri de mancare neconsumate. Pentru a diversifica meniul in perioada…

Cum arata și ce mananca barbatul care a descoperit secretul tinereții fara batranețe. Are aproape 60 de ani, dar menține in forma ca la 20 / FOTO

09:10, 03.05.2024 - Chuando Tan, din Singapore, pare sa fi gasit secretul tinereții fara batranețe, atat de dorit de toata lumea de pe aceasta planeta. Imaginea barbatului a facut inconjurul lumii. El are 57 de ani, dar arata ca și cum ar avea intre 20 și 25 de ani.

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Rețeta de chec delicios cu gust de cafea. Secretul care il face pufos și aromat

11:25, 08.04.2024 - Checul este unul dintre cele mai ușor de gatit deserturi, iar vestea buna este ca poți sa il combini cu aromele tale preferate. Iata cat de ușor se prepara checul cu gust de cafea, din cateva ingrediente ieftine. Daca apelezi la acest truc, aluatul tau va ieși pufos și aromat.

Cum faci clatita perfecta. Secretul desertului pufos, dezvaluit de dr. Bilic: „Nu este magie, ci chimie!”

14:25, 23.02.2024 - Desert de nerefuzat, clatitele se pregatesc ușor, insa este obligatoriu sa respectam cațiva pași ai gatirii. Nutriționistul Mihaela Bilic dezvaluie secretul celor mai pufoase și fragede clatite.


Ce parere ai despre aceasta stire?