Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

historia.ro - Cum a avut loc primul genocid din istorie

Publicat:

Studiul recent al unui academician din Africa de Sud a ajuns la concluzia ca distrugerea sistematica a populatiei Herero din Africa de Sud-Vest (fosta colonie germana) intre anii 1904-1908 a fost ordonata de insusi al II-lea.

Cercetarea asupra acestui posibil prim genocid organizat de stat dezvaluie in detalii cum gandirea germana, pare-se predispusa la genocid, ar fi premers Holocaustul cu mai bine de 30 de ani. Cel care a condus studiul timp de 10 ani este un profesor de drept international si drepturile omului, Dr. , care preda la University

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul neaga la Curtea Internaționala de Justiție ca a comis "genocid" in Gaza: Plangerea Africii de Sud e "total rupta" de realitate

14:00, 17.05.2024 - Plangerea de "genocid" impotriva Israelului, prin intermediul careia Africa de Sud a cerut celei mai inalte instante judiciare a ONU sa ordone o incetare a focului in Fasia Gaza, este "total rupta" de realitate, a declarat vineri Israelul in fata completului de judecata, relateaza France Presse.

Egiptul va sustine plangerea Africii de Sud impotriva Israelului la CIJ pentru genocid

22:01, 12.05.2024 - Egiptul a anuntat duminica oficial ca va sprijini formal la Curtea Internationala de Justitie (CIJ) plangerea formulata de Africa de Sud impotriva Israelului pentru presupuse crime de genocid comise in razboiul aflat in desfasurare in Fasia Gaza, relateaza agentiile DPA si EFE.

Egiptul sprijina plangerea Africii de Sud impotriva Israelului la Curtea Internaționala de Justiție pentru genocid

19:45, 12.05.2024 - Egiptul a anuntat duminica oficial ca va sprijini formal la Curtea Internationala de Justitie (CIJ) plangerea formulata de Africa de Sud impotriva Israelului pentru presupuse crime de genocid comise in razboiul aflat in desfasurare in Fasia Gaza.

Substanțele chimice din dispozitivele de vapat pot deveni foarte toxice cand sunt incalzite – Studiu

13:35, 08.05.2024 - Dispozitivele de vapat incalzesc aromele lichide la temperaturi ridicate pentru a forma un aerosol care este apoi inhalat. O analiza facuta cu ajutorul inteligenței artificiale a 180 de arome a aratat ca acestea conțin peste 100 de substanțe chimice „extrem de toxice” și multe altele considerate periculoase…

Patru elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia, rezultate deosebite la olimpiada de istorie, etapa județeana: Pe ce locuri s-au clasat

20:31, 10.04.2024 - Patru elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia, rezultate deosebite la olimpiada de istorie, etapa județeana: Pe ce locuri s-au clasat Patru elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia, rezultate deosebite la olimpiada de istorie, etapa județeana: Pe ce locuri s-au clasat Patru elevi de la Colegiul…

Un studiu susține ca virusul SARS-CoV-2 ramane in sange mai mult de un an

16:40, 16.03.2024 - Doua studii recente ofera informații noi despre modul in care virusul SARS-CoV-2 interacționeaza cu organismul nostru. Un studiu american a identificat virusul in sangele pacienților și la 14 luni dupa infectare. In același timp, oameni de știința italieni susțin ca sistemul nostru imunitar este capabil…

Avertisment SEVER pentru barbații care utilizeaza steroizi anabolizanți. Urmarile pot fi grave și iremediabile - STUDIU

20:25, 12.03.2024 - AAS sunt folosiți tot mai des de barbații tineri pentru creșterea masei musculare.  Se estimeaza ca peste 6% din populația globala masculina folosește vs. sub 2% in populația feminina. Utilizarea este crescuta in Europa, America de Nord, Australia și Noua Zeelanda, Brazilia, Orientul Mijlociu, dar scazuta…

Studiu: 78% dintre femei cred ca numarul femeilor implicate in politica este prea mic

16:26, 28.02.2024 - Centrul FILIA a lansat studiul "Grija pentru democratie: Interesele politice ale femeilor 2024" prin care evidentiaza perspectivele si vocile femeilor din Romania, voci care adesea lipsesc de pe agenda politica.Cercetarea este reprezentativa national si se concentreaza asupra intereselor politice ale…


Ce parere ai despre aceasta stire?