Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HCM BAIA MARE VS VIBORG HK A/S - HCM Baia Mare invinge Viborg cu 32-22 si se califica in premiera in sferturile EHF Champions League!

Publicat:

La al doilea sezon in , HCM se califica in premiera in istoria clubului infiintat in 1960 in sferturile competitiei, campioana Romaniei intrand astfel in primele opt echipe ale Europei. Dupa ce au intrat in grupele principale fara niciun punct, baimarencele au adunat o victorie dupa alta, fiind invinse doar de detinatoarea trofeului EHF si terminand astfel grupa pe locul 3, castigand "biletul" de sferturi. O etapa competitionala in care campioana Romaniei va intalni Dinamo-Sinara. In septembrie 2013, HCM ajungea prima data sa joace in ,…

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

FCSB profita! Cum e avantajata campioana Romaniei dupa ce Real Madrid a caștigat Champions League

00:40, 02.06.2024 - FCSB profita de faptul ca Real Madrid a caștigat Liga Campionilor, dupa 2-0 cu Dortmund in finala. Roș-albaștrii au scapat de Dinamo Zagreb in turul 2 din preliminariile UCL din sezonul viitor, daca vor ajunge acolo. Real Madrid era deja calificata in sezonul viitor al Ligii din postura de caștigatoare…

EHF Champions League (f): Esbjerg vs Gyor - Maghiarele, victorii pe linie contra danezelor

08:25, 01.06.2024 - Esbjerg - Gyor, meci contand pentru semifinalele din Liga Campionilor la handbal feminin, este programat, sambata, 1 iunie, de la ora 16:00, la MVM Dome din Budapesta, si va fi transmis in direct de Digi Sport 3, Orange Sport 1 si Prima Sport 2.

Romania a luat „marunțișuri“, cand a dat regina Europei: cat a incasat Steaua și cat valoreaza acum Liga Campionilor

08:35, 31.05.2024 - In acest weekend, mai precis sambata (ora 22.00, Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1), se va juca finala UEFA Champions League: Dortmund - Real Madrid. Prilej cu care ne dam seama, inca o data, cum s-a schimbat fotbalul, oferind acum niște sume incredibile.

Iga Swiatek, campioana in premiera la WTA Madrid - Victorie contra marii rivale, dupa ce a salvat trei mingi de meci

22:55, 04.05.2024 - Iga Swiatek este noua campioana de la WTA Madrid, lidera mondiala salvand trei mingi de meci pana la o victorie dramatica obținuta impotriva marii rivale, Aryna Sabalenka, scor 7-5, 4-6, 7-6(7).

Inter Milano o invinge pe AC Milan, victorie prin care devine, matematic, campioana Italiei

02:20, 23.04.2024 - Echipa italiana Inter Milano a invins luni seara, in deplasare, scor 2-0, formatia AC Milan, in Derby della Madonnina. Cu aceasta victorie Inter a devenit, matematic, campioana Italiei, informeaza news.ro.Inter a deschis scorul relativ repede, in minutul 18, cand a marcat Acerbi.

Haaland, ținta glumelor » Cele mai tari meme-uri dupa primele meciuri din sferturile Champions League

09:26, 10.04.2024 - Sferturile UEFA Champions League au debutat spectaculos. Am avut parte de 10 goluri in doua meciuri: Real Madrid - Manchester City 3-3 și Arsenal - Bayern 2-2. Primele doua sferturi de finala din Liga Campionilor au fost un regal fotbalistic. Fanii au avut parte de goluri spectaculoase și de rasturnari…

Real Madrid – Manchester City, capul de afis al sferturilor Ligii Campionilor

15:06, 15.03.2024 - Duelul dintre Real Madrid si Manchester City va fi capul de afis al sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri la Nyon. Real Madrid, detinatoarea recordului de trofee in competitie (14), si Manchester City, campioana en titre, s-au infruntat pana…

Champions League: Bayern Munchen vs Lazio - Bavarezii, prima sansa la victorie si calificare

10:15, 05.03.2024 - Bayern Munchen - Lazio, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 5 martie, de la ora 22:00, pe Alllianz Arena, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?