Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HARTĂ: Noapte friguroasă în aproape toată țara. Temperaturi cu minus și la Iași

Publicat:

Sambata termometrele abia au atins +4 grade in timpul zilei . Ziua a fost racoroasa in toata tara. Pe timpul noptii, temperaturile au scazut sub zero grade. La Iasi au coborat pana la -2 grade. Astazi vremea se incalzeste usor. La Iasi am putea avea +5 grade.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au fost minus 10 grade in depresiuni in aceasta dimineața, weekendul continua cu vreme rece și ploi. Cand incepe sa fie mai cald

10:35, 20.04.2024 - Urmeaza un weekend cu vreme rece și ploioasa, iar aceasta tendința se va pastra și pe parcursul saptamanii viitoare. Sambata dimineața au fost minus 10 grade Celsius in depresiuni. In multe zone au fost 0 grade.

(VIDEO) Viscol și minus 5 grade Celsius la Ranca

10:50, 18.04.2024 - Este viscol in stațiunea montana Ranca, din județul Gorj. Conform Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, intre kilometri 34 și 59 de pe DN 67 C – Transalpina se inregistreaza viscol, ceața și gheața. Drumarii au suspendat deszapezirea intre Ranca și Obarșia-Lotrului.

Temperaturile scad drastic in București, din aceasta noapte, și incep ploile

13:05, 16.04.2024 - Dupa 30 de grade temperatura maxima marți, vremea se racește destul de mult in urmatoarele zile, astfel ca joi maximele nu mai trec de 18 grade, potrivit prognozei transmise de Administrația Naționala de Meteorologie (ANM).

VIDEO. Imagini din timpul cutremurului de 7 grade din Taiwan: oameni sub daramaturi, cladiri prabușite. Pisicile au prevestit seismul

11:35, 03.04.2024 - Noi imagini din timpul cutremurului puternic care a lovit miercuri Taiwanul. Cel puțin 7 persoane au murit și peste 700 au fost ranite dupa seismul de peste 7 grade. Zeci de cladiri s-au prabușit, in timp ce pompierii cauta oameni sub daramaturi. Autoritațile spun ca peste 70 de persoane sunt blocate…

Incendiu dintr-un club de noapte din Istanbul. 15 persoane au murit

17:20, 02.04.2024 - 15 persoane au murit și alte opt au fost ranite intr-un incendiu izbucnit la un club de noapte din centrul Istanbulului in timpul unor lucrari de reparații desfașurate pe timpul zilei, a declarat, marți, primarul orașului, Ekrem Imamoglu.

Credeați ca am scapat de frig? Vin temperaturi cu minus in zona Turzii!

09:55, 04.03.2024 - Deși primavara se instaleaza pe zi ce trece, nu vom scapa de episoade de frig, chiar din a doua parte a acestei saptamani. Avem temperaturi peste normalul acestei perioade, insa in zilele urmatoare vremea se va schimba ușor, anunța Administrația Naționala de Meteorologie. Temperaturile minime vor deveni…

Cum au aratat ultimele saptamani din viața lui Navalnii, in inchisoarea din Arctica: „Mai intai este noapte, apoi seara, apoi din nou noapte”

16:55, 17.02.2024 - Aleksei Navalnii, cel mai important lider al opoziției din Rusia, care a murit vineri, 16 februarie, dupa cum au anunțat autoritațile ruse, și-a petrecut ultimele saptamani intr-o colonie penitenciara situata deasupra Cercului Arctic, scrie AFP, potrivit The Moscow Times.Sentința lui de 19 ani de inchisoare…

Cum arata hotelul din gheața, din apropierea Cercului Polar. O romanca a lucrat acolo: „Am avut zile cu minus 35 grade Celsius”

15:50, 13.02.2024 - O romanca din Valcea a luat parte la construirea celui mai mare hotel de gheața din lume, in apropiere de Cercul Polar. Monica Popescu este singura persoana din Romania implicata intr-un astfel de proiect, care a presupus construirea și amenajarea unui hotel exclusiv din gheața, la -5 grade Celsius.


Ce parere ai despre aceasta stire?