Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HALUCINANT Au fost găsite microparticule de plastic în placenta copiilor nenăscuţi: 'Este ca şi cum ai avea un copil cyborg'

Publicat:

Particule de microplastic au fost descoperite in premiera in placentele bebelusilor nenascuti, cercetatorii atragand atentia ca aceasta este "o problema foarte ingrijoratoare", relateaza , potrivit Agerpres.

Impactul microparticulelor de plastic asupra organismului este inca necunoscut. Insa, oamenii de stiinta au notat ca exista riscul ca acestea sa transporte substante chimice ce pot provoca daune pe termen lung sau pot afecta sistemul imunitar in curs de dezvoltare al fetusului.

Este posibil ca particulele sa fi fost ingerate sau inspirate de mame.

Particulele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cosmin Anghelescu, primarul cu atenție sporita la educația copiilor…

08:10, 30.04.2024 -  6 total views …pentru ca ei sunt viitorul. Indrumarea elevilor catre o implicare buna in activitați educaționale nu poate sa aduca decat un plus valoare, peste ani devenind tineri bine pregatiți. Programul „Școala Increderii”, pune in centrul invațarii fiecare copil, pentru ca fiecare copil conteaza!…

WhatsApp a redus limita de folosire a aplicației la 13 ani: „Companiile de tehnologie pun profitul mai presus de protejarea copiilor”

16:40, 12.04.2024 - WhatsApp, aplicația Meta de social media, a scazut restricțiile limitei de varsta pentru folosirea aplicației de la 16 la 13 ani in Uniunea Europeana și Marea Britanie. Aceasta acțiune a starnit nemulțumirea militanților pentru siguranța copiilor, informeaza The Guardian, transmite digi24.ro.

Ramașițele unui copil de doi ani adus in vacanța la bunici au fost gasite dupa opt luni de la dispariția lui

12:16, 01.04.2024 - Un baiețel de doi ani a disparut in iulie, iar dupa opt luni, ramașițele lui au fost gasite nu departe de zona unde fusese vazut ultima oara. Emile Soleil fusese adus sa stea in vacanța de vara la bunici, iar in 8 iulie a fost dat disparut.

45 de morți in Africa de Sud, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, de la 50 de metri inalțime

08:26, 29.03.2024 - 45 de persoane au murit, joi, in Africa de Sud, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, de la 50 de metri inalțime. Singurul supraviețuitor este un copil de opt ani care a fost dus la spital cu rani grave, relateaza The Guardian. Un copil de opt ani a fost singurul supraviețuitor […] Articolul 45 de…

TRAGEDIE Copil de doi ani decedat dupa ingerarea unei substanțe toxice gasite la o stana

11:31, 26.03.2024 - Echipajul medical sosit la fața locului i-a acordat primul ajutor, insa, din pacate, copilul a decedat. The post TRAGEDIE Copil de doi ani decedat dupa ingerarea unei substanțe toxice gasite la o stana first appeared on Informatia Zilei .

mulți copii adulți sunt susținuți financiar de catre parinți

09:50, 24.03.2024 - Aproape jumatate dintre parinții americani iși ajuta copiii adulți sa acopere costurile de trai – unii dintre ei spunand ca dependența copiilor lor creeaza presiune asupra propriilor lor finanțe, scrie The Guardian. Roberto, in varsta de 60 de ani, din Santa Cruz, California, ii da fiului sau adult…


Ce parere ai despre aceasta stire?