Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gwyneth Paltrow a dezvăluit cine a fost mai bun la pat între Ben Affleck și Brad Pitt. Pe cine ar alege din nou

Publicat:

Actrița Gwyneth Paltrow a vorbit fara perdea despre trecutul sau amoros și despre relațiile cu marile nume ale Hollywood-ului: și . Vedeta a facut confesiuni picante, in cadrul episodului de miercuri al emisiunii „”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O romanca de 62 de ani din Spania s-a indragostit de un fals Brad Pitt pe Tik Tok și a inceput sa ii trimita bani

11:40, 30.03.2024 - O romanca de 62 de ani stabilita de 12 ani in Spania a cazut victima unei escrocherii cibernetice, dupa ce a fost contactata de o persoana care s-a dat drept Brad Pitt. I s-a parut bizar ca celebrul star de la Hollywood a ajuns tocmai la ea, dar – spune ea – a primit suficiente dovezi ca nu avea de-a…

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Anastasia Soare, imagini senzație de la petrecerea lui Paris Hilton. Vedeta internaționala și-a sarbatorit ziua de naștere / FOTO

13:35, 20.03.2024 - Paris Hilton și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 43 de ani. A organizat o mare petrecere de la care nu a lipsit nici Anastasia Soare. „Regina sprancenelor” are o relație apropiata cu vedetele de la Hollywood și a fost alaturi de Paris Hilton, de ziua ei de naștere.

Florinel Coman, tun financiar de 5 milioane de euro? Becali a dezvaluit discuția cu vedeta FCSB

07:40, 08.03.2024 - Gigi Becali, patronul de la FCSB, a dezvaluit ce discuție a avut cu Florinel Coman (25 de ani), vedeta echipei, in momentul in care i-a propus prelungirea contractului. Coman a primit prelungirea contractului anul trecut și a semnat pe 4 ani, cu o clauza de reziliere de 5 milioane de euro. Salariul…

Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003

08:20, 29.02.2024 - Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003 Continue reading Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003 at Tabu.

Power Couple Romania, 26 februarie 2024. Eliza Natanticu a dezvaluit cel mai greu moment din viața sa. „Aproape era sa mor, iar el a stat la capul meu”

03:01, 27.02.2024 - Dezvaluire emoționanta facuta de Eliza Natanticu in cel mai noi episod Power Couple Romania, din 26 februarie 2024. Vedeta a povestit cel mai greu moment din viața sa, cand aproape era sa moara, și cand Cosmin Natanticu i-a fost alaturi in fiecare clipa.  Articolul Power Couple Romania, 26 februarie…

Doliu la Hollywood! A murit o actrița care a jucat in peste 150 de filme / FOTO

14:06, 22.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita a murit la varsta de 101 ani! Vedeta era celebra pentru rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului in peste 150 de filme.


Ce parere ai despre aceasta stire?