Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul e complice: România a ajuns este cel mai mare exportator de forță de muncă, în plină pandemie

Publicat:

In plina pandemie de coronavirus, guvernul austriac a anunțat, joi, ca a ajuns la o ințelegere cu guvernul roman și cu cel maghiar, astfel incat ingrijitorii din Romania sa poata ajunge in Austria cu un tren special.

Cine sunt insa acești muncitori? De unde a aparut aceasta masa uriașa de forța de munca bruta in Romania? Cum am ajuns cel mai mare exportator de brațe din Europa? Citește mai multe AICI... despre comerțul cu oameni prin firmele de recrutare și despre cum guvernul este complice la toate acestea...


Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii și bulgarii, cei mai prost platiți angajați din Europa. Salalariu de 3 ori mai mic decat media UE

07:20, 07.04.2024 - In 2023, costurile medii orare cu forța de munca au fost estimate la 31,8E in UE și 35,6E in zona euro.Cele mai scazute costuri orare cu forța de munca inregistrate in:Bulgaria (9.23E)Romania (11,0E)Ungaria (12,8E )sursa: Eurostat La polul opus, cele mai mari costuri orare cu forța de munca sunt in:Luxemburg…

Peste 220 de locuri de munca sigure, disponibile in țari din Europa prin AJOFM Dambovița

10:15, 05.04.2024 - Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 228 locuri de munca vacante, dupa cum urmeaza:   Finlanda – 114 locuri de munca pentru: mașinist CNC, muncitor necalificat in agricultultura, culegator in capșuni, muncitor necalificat in agricultultura – culegator…

Romanii și bulgarii, cei mai prost platiți angajați din Europa. Salalariu de 3 ori mai mic decat media UE

09:05, 05.04.2024 - In 2023, costurile medii orare cu forța de munca au fost estimate la 31,8E in UE și 35,6E in zona euro.Cele mai scazute costuri orare cu forța de munca inregistrate in:Bulgaria (9.23E)Romania (11,0E)Ungaria (12,8E )sursa: Eurostat La polul opus, cele mai mari costuri orare cu forța de munca sunt in:Luxemburg…

Mihai Tudose despre Iohannis la șefia NATO: „Nu cred ca se arunca cu capul inainte intr-o chestie unde nu e nicio sansa”

22:06, 22.03.2024 - Intrebat, vineri seara, la un post TV, daca PSD da sanse presedintelui Klaus Iohannis sa devina seful NATO, Mihai Tudose a raspuns: ”Evident ca dam, altfel nu l-am mai sustine, ca nu sustii pe cineva care nu are sanse””Nu cred ca domnul presedinte Klaus Iohannis, cunoscandu-l, cat il cunosc, se arunca…

FOTO Cum arata mașinile extravagante ale chinezilor de la BYD care vor sa devina o forța pe piața auto europeana

09:40, 01.03.2024 - Compania chineza BYD este prezentata ca fiind principalul concurent al Tesla Motors pentru mașinile electrice, dar prezența sa in Europa este inca firava. In acest an BYD ar putea anunța și intrarea oficiala in Romania, ca parte a unui „val” de lansari pe continent. Insa cum arata mașinile BYD prezentate…

Romania are posibilitatea de a deveni exportator de energie verde pentru țarile din Europa

13:00, 28.02.2024 - Romania poate deveni exportator de energie verde pentru tarile din Europa, in conditiile in care o parte din aceste state nu-si pot indeplini obligatiile, a declarat directorul general E-Infra.

Gorghiu: Sistemul penitenciar poate sa ofere o forța de munca disciplinata și ordonata

23:21, 17.02.2024 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, face un apel catre agenții economici din Romania sa foloseasca forța de munca din sistemul penitenciar: „Daca nu sunt muncitori pentru autostrazi, apelați și putem sa devenim parte in acest proiect, care poate sa ofere

Iohannis: Fermierii romani au, in esenta, aceleasi probleme ca si fermierii din Franta, din Belgia, din Germaia, din Italia / Culoarele Solidaritatii nu afecteaza agricultura din Romania / Daca este nevoie, sigur, Guvernul va institui controale mai ferme

12:00, 01.02.2024 - ”Fermierii romani au, in esenta, aceleasi probleme ca si fermierii din Franta, din Belgia, din Germaia, din Italia. Este vorba despre felul cum sunt alocate subventiile, cat pot folosi din terenul arabil, i=n ontextul in care aceste discutii au fost incheiate in 2020. NU este nimic noi. De nd s-a decis…


Ce parere ai despre aceasta stire?