Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grindina a ciuruit blocurile noi din zona Mamaia Nord-Năvodari. Geamurile au fost sparte, iar tencuiala a fost distrusă

Publicat:

Ploaia torentiala cu grindina si tunete, de , care a intunecat cerul Dobrogei a facut ravagii in santierul din zona Mamaia Nord-Navodari. Pietrele de grindina au spart geamurile cu tamplarie termopan si au afectat tencuiala de pe fatada blocurilor aflate in constructie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grindina a facut prapad in vestul Romaniei. Avertizari meteo transmise catre populație VIDEO

10:20, 06.05.2024 - Mai multe localitați din țara s-au aflat in Duminica Paștelui, 5 mai 2024, sub avertizare de Cod Portocaliu de descarcari electrice, intensificari ale vantului și grindina. Ravagii au fost in Arad și Hunedoara.

Ucrainenii resping un nou asalt al rușilor. Coloana de blindate distrusa la Vuhledar

11:36, 02.04.2024 - Ucrainenii au respins un nou atac al rușilor, de aceasta data in direcția Vuhledar. Potrivit imaginilor publicate pe rețelele sociale, o coloana de blindate a fost distrusa de artileria și dronele ucrainenilor.

Cod galben de vreme rea. Zonele in care s-au anuntat vijelii si grindina

18:10, 25.03.2024 - Se schimba vremea in Romania, dupa ce am avut parte de zile calduroase. Pare ca primavara nu și-a intrat serios in drepturi, motiv pentru care temperaturile au scazut. Specialiștii ANM au emis acum un avertisment de cod galben de vreme rea, cu vijelii și grindina in mai multe zone ale țarii. Se strica…

COD GALBEN de ninsori și vant puternic, pana maine seara, in județul Brașov

13:00, 24.03.2024 - ANM a emis o informare meteo de vant puternic și precipitații insemnate cantitativ. Avertizarea a intrat in vigoare in aceasta dimineața și va expira maine seara, la ora 20.00. O alta avertizare COD GALBEN de ninsori va intra in vigoare la noapte și va expira tot maine seara. In intervalul menționat,…

2.5 milioane lei pentru refacerea strazilor din Cluj, sparte pentru canalizare și apa

13:55, 19.03.2024 - Compania de Apa „Someș” S.A., societate aflata sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a scos la licitație lucrarile de refacere a infrastructurii deteriorate in urma intervențiilor și reparațiilor.

16 mașini au fost gasite cu geamurile sparte, in Sectorul 6 din București. Poliția a deschis o ancheta

21:05, 13.03.2024 - Politistii din Bucuresti desfasoara cercetari dupa ce 16 autoturisme parcate pe strazi din Sectorul 6 au fost gasite cu geamuri sau lunete sparte. Principalul suspect este un barbat, pe care politistii incearca sa il identifice.

SCANDAL la Sebeș: Doi barbați au fost reținuți dupa ce au amenințat o familie și le-au spart geamurile locuinței

14:15, 11.03.2024 - SCANDAL la Sebeș: Doi barbați au fost reținuți dupa ce au amenințat o familie și le-au spart geamurile locuinței SCANDAL la Sebeș: Doi barbați au fost reținuți dupa ce au amenințat o familie și le-au spart geamurile locuinței Doi barbați au fost reținuți de polițiști dupa ce au amenințat o familie și…

Soția lui Gabi Stangau, prima imagine dupa ce violonistul a fost inmormantat. Diana Berințan, distrusa de durere: „Te iubesc toata viața mea” / FOTO

17:45, 24.02.2024 - Miercuri, Gabi Stangau a fost condus pe ultimul drum. Sute de persoane au mers sa ii aduca un ultim omagiu. Rude, prieteni, dar și oameni simpli l-au plans pe violonist. Soția lui, Diana Berințan, iși revine cu greu din șocul pierderii.


Ce parere ai despre aceasta stire?