Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grila de start în Marele Premiu de Formula 1 al Canadei: Vettel, în pole-position

Publicat:

(), campionul mondial en-titre si liderul clasamentului general al pilotilor, va pleca în pole-position în al Canadei, contând pentru etapa a 7-a a de Formula 1 - editia 2013.

Al doilea pe grila de start va fi britanicul , de la Mercedes. Surpriza placuta a calificarilor a constituit-o clasarea pe pozitia a 3-a a grilei de start a finlandezului , de la Williams.

Vom reveni cu detalii.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Max Versappen a castigat Marele Premiu al Canadei la Formula 1

08:35, 10.06.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a castigat Marele Premiu al Canadei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, la capatul unei curse foarte animate, desfasurata duminica pe circuitul Gilles Villeneuve din Montreal.

Formula 1: Max Verstappen, a șasea victorie a sezonului - Ferrari, dezastru in Marele Premiu al Canadei

08:11, 10.06.2024 - Max Verstappen s-a impus in Marele Premiu al Canadei, cea de-a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, pilotul olandez al echipei Red Bull fiind primul care a terminat cele 70 de tururi pe circuitul de la Montreal.

Formula 1: Surpriza in Canada - George Russell, pole-position pentru Mercedes

10:00, 09.06.2024 - George Russell va pleca din pole-position in Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Pilotul celor de la Mercedes va fi urmat de Max Verstappen (RedBull) și cei doi piloți de la McLaren: Lando Norris și Oscar Piastri.

Formula 1: George Russell va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Canadei

01:26, 09.06.2024 - George Russell (Mercedes) va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Canadei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, informeaza news.ro.Pentru Russell este primul pole position din acest sezon."Este extraordinar, ma simt atat de bine.

Marele Premiu de Formula 1 din Monaco » Charles Leclerc pleaca primul + Cum arata grila de start

15:40, 26.05.2024 - Azi, de la ora 16:00, are loc Marele Premiu din Monaco, a 8-a etapa a sezonului de Formula 1. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și in direct pe Antena 1. live de la 16:00 » Marele Premiu de Formula 1 din Monaco Monegascul Charles Leclerc a fost cel mai rapid in calificarile de sambata și va pleca azi din pole-position.…

Formula 1: Max Verstappen, pole-position in China - Dezastru pentru Lewis Hamilton

11:35, 20.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) a fost cel mai rapid in calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 din China, pilotul olandez urmand sa plece de pe prima poziție a grilei de start in cursa de duminica (este al 100-lea pole din istorie pentru Red Bull).

Formula 1: Max Verstappen a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei

11:05, 20.04.2024 - Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, disputata sambata dimineata. Verstappen i-a invins pe Lewis Hamilton (Mercedes) si Sergio Perez (Red Bull). Au urmat cele doua Ferrari, cu monegascul Charles Leclerc in fata spaniolului Carlos…

Sergio Perez, de la Red Bull, a primit o penalizare de trei locuri pe grila de start a Grand Prix-ului Australiei

12:25, 23.03.2024 - Mexicanul Sergio Perez (Red Bull), care sambata a terminat al treilea in calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, va fi al saselea pe grila de start duminica, dupa ce a primit o penalizare de trei locuri pentru ca l-a "impiedicat inutil" pe germanul Nico Hulkenberg (Haas) in…


Ce parere ai despre aceasta stire?