Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grevă spontană la Electroputere Craiova

Publicat:

Aproximativ 130 de angajati de la , atelierul de bobinaj, au intrerupt in aceasta dupa-amiaza lucrul timp de o ora si au iesit in curtea fabricii in semn de protest fata de faptul ca nu si-au incasat la timp ... Post-ul Greva spontana la apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nu e gluma! De luni, 1 aprilie, greva generala pe termen nelimitat la Posta

22:10, 31.03.2024 - Cu exceptia oficiilor postale Pecica si Arad 7, toate celelalte sunt in greva. Lider sindical: „Factorii postali nu vor pleca pe teren, casieria nu va trimite bani in județ pentru achitarea pensiilor”.

Angajații bancilor din Spania intra in greva. Cer majorarea salariilor

17:51, 22.03.2024 - Mii de angajați din sectorul bancar din Spania au intrat vineri in greva pentru a cere majorari salariale pe care le considera justificate dupa ce marii creditori au inregistrat profituri record anul trecut, noteaza Reuters. Sindicatul CCOO a declarat ca 75,8% din cei aproximativ 80.000 de angajați…

Jurnaliștii de la Radio Romania intra in greva, reclamand „salariile mizerabile”

09:00, 20.03.2024 - In aceasta saptamana a inceput o serie de pichetari, care se vor desfașura timp de o luna, marțea și joia, in fața sediului central al Societații Romane de Radiodifuziune, de la ora 11.00.

Federația Solidaritatea Sanitara pregatește greva generala. A demarat un referendum online

19:20, 16.03.2024 - Federația Solidaritatea Sanitara a transmis sambata, 16 martie, pe Facebook, ca dupa ce protestele de avertisment nu au dat rezultate, organizeaza acum un referendum pe platformele online pentru a decide daca va declanșa greva in sectorul sanatații.„Dupa finalizarea protestelor de avertisment, desfașurate…

Dupa 1.000 de zboruri anulate, angajații Lufthansa au incheiat greva de pe aeroporturi

14:35, 09.03.2024 - Personalul de la sol de la Lufthansa a incheiat sambata dimineata actiunea de protest demarata miercuri seara, ceea ce va permite reluarea in mare masura a zborurilor, a anuntat un purtator de cuvant al companiei aeriene germane, transmite DPA, preluat de Agerpres.

Proteste la mai multe spitale din Cluj-Napoca. Sindicat: Este repetitia pentru greva

13:35, 29.02.2024 - Zeci de angajați din cadrul SCJU Cluj-Napoca, precum și de la Spitalul Municipal, au protestat, joi, in timpul pauzei de masa, fara a intrerupe activitatea, intr-o acțiune comuna in țara a Federației “Solidaritatea Sanitara”.

Cine sunt romanii care ar putea intra in greva generala incepand cu 1 aprilie. Vor fi afectate milioane de persoane

18:20, 22.02.2024 - Incepand cu data de 1 aprilie 2024, o mare companie din Romania anunta ca angajații ar pyrea declanșa o greva generala. Daca acest lucru se va intampla vor fi afectate milioane de persoane.

Grevele din Finlanda vor afecta transporturile, industria hirtiei și comerțul

17:26, 14.02.2024 - Grevele din Finlanda vor afecta transportul local și cel pe distanțe lungi, precum și industria hirtiei și comerțul. Șoferii de autobuz participa la o greva de doua zile a Sindicatului lucratorilor din transporturile rutiere, lucratorii din industria hirtiei incep o greva de trei zile, iar Sindicatul…


Ce parere ai despre aceasta stire?