Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Greşeală jenantă la Palatul Buckingham: o platformă cu filme porno, promovată pe site-ul oficial al familiei regale

Publicat:

s-a confruntat cu o situatie jenanta dupa ce pe site-ul oficial al familiei regale a a aparut un link de redirectionare spre o platforma chinezeasca cu filme pentru adulti.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul familiei regale pe care nimeni nu l-a știut. Ce l-au implorat William și Harry pe regele Charles inainte de nunta cu Camilla

11:20, 12.04.2024 - Familia Regala a fost mereu misterioasa și, in ciuda transparenței pe care incearca sa o afișeze, tot raman lucruri nespuse. Puțini știu ca regina Camilla nu a fost deloc bine primita in Casa Regala la inceput. Ce l-au implorat William și Harry pe regele Charles inainte de nunta. Prinții William și…

Noi producții romanești pe Netflix, in luna aprilie: comediantul Catalin Bordea și alte doua filme

18:40, 02.04.2024 - Platforma de streaming, Netflix, iși marește biblioteca cu noi producții romanești. In centrul atenției se afla spectacolul de stand-up „Bordea: Teoria Conspirației”, care poate fi urmarit incepand cu data de 1 aprilie. Alte doua filme urmeaza sa fie adaugate luna aceasta.

Meniul de Paste al familiei regale, dezvaluit de un fost bucatar | Sunt servite doar preparate tradiționale

17:30, 31.03.2024 - Regele Charles și Regina Consoarta Camila au participat la slujba de Paște de la Windsor. Este cel mai greu an peste Casa Regala a Marii Britanii dupa ce regele si printesa Kate au anunțat ca sufera de cancer.

Nepotul Regelui Charles rupe tacerea dupa ce monarhul a fost diagnosticat cu cancer

07:55, 25.03.2024 - Regele Charles al Marii Britanii este "frustrat" de ritmul in care se recupereaza dupa ce a fost diagnosticat cu cancer, a declarat duminica nepotul sau, Peter Phillips, primul membru al familiei regale care a vorbit in detaliu despre cum se simte monarhul, relateaza Reuters, conform news.ro. Aceasta…

EVENIMENT TRAGIC Membru al familiei regale britanice, mort la 45 de ani

14:40, 28.02.2024 - Intr-o declarație, Palatul Buckingham anunța faptul ca, Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabrielle Kingston, a murit la varsta de 45 de ani. The post EVENIMENT TRAGIC Membru al familiei regale britanice, mort la 45 de ani first appeared on Informatia Zilei .

Diagnosticul socant al regelui Charles al III-lea, pe prima pagina a ziarelor britanice: „Soarta familiei regale s-a schimbat”

13:10, 06.02.2024 - "Am cancer", "Socul cancerului" si "Regele are cancer": portretul regelui Charles al III-lea a fost tiparit marti pe primele pagini ale tuturor ziarelor britanice, semn al socului provocat de anuntul privind boala cu care a fost diagnosticat monarhul in varsta de 75 de ani, informeaza AFP.

Istoricul oncologic al familiei regale britanice: Bunicul sau, Regele George al VI-lea, a murit de cancer

21:25, 05.02.2024 - Regele Charles a fost diagnosticat cu o forma de cancer, a anuntat luni Palatul Buckingham, precizand ca nu este vorba de cancer de prostata, dar a fost descoperit in timpul operatiei sale pentru prostata marita, informeaza BBC. Totuși familia regala britanica are un istoric oncologic, bunicul regelui…

Regele Charles are cancer

20:10, 05.02.2024 - Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o forma de cancer, a anunțat, luni seara, Palatul Buckingham, relateaza BBC. Casa Regala britanica a precizat ca nu este vorba de cancer la prostata, dar ca boala a fost descoperita in timpul tratamentului recent pentru prostata marita.


Ce parere ai despre aceasta stire?