Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grecii își pun ultimele speranțe în alegerile legislative de duminică

Publicat:

Jumatate din tinerii eleni sub 25 de ani sunt someri. In aceste conditii, alegerile legislative care vor avea loc duminica, in Grecia, au o miza uriasa. Tinerii spera ca acestea vor aduce schimbarea mult asteptata si ca nu vor mai fi siliti sa plece din tara pentru a gasi de lucru.

a terminat Facultatea de Actorie, însa nu a gasit un loc de munca pentru pregatirea ei. Așa ca s-a vazut nevoita sa-și pastreze jobul part-time din facultate, cel de chelnerița.

&"Bineînțeles ca nu sunt mulțumita. Cum aș putea sa fiu mulțumita când vad ca tinerii abia câștiga…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste un sfert dintre tinerii din UE (25-34 de ani) inca locuiesc cu parinții, deși au un loc de munca

15:20, 27.05.2024 - Peste un sfert dintre tinerii din UE (25-34 de ani) inca locuiesc cu parinții, deși au un loc de munca. Procentul a crescut constant in ultimii șapte ani, pe masura ce chiriile și locuințele s-au scumpit, scrie biziday.ro. Datele Eurostat indica o creștere semnificativa, in ultimii ani, a numarului…

Sondaj: tinerii romani, pe primul loc in UE la intenția de vot la alegerile europarlamentare

14:00, 14.05.2024 - Romania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana la intenția de vot in randul tinerilor pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie, potrivit unui sondaj dat publicitații de Comisia Europeana. 

Eurobarometru: Tinerii din Romania, pe primul loc in UE la intenția de vot la alegerile europarlamentare

11:41, 14.05.2024 - Romania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana la intenția de vot in randul tinerilor pentru alegerile europarlamentare din acest an, și la implicarea in activitațile civice, potrivit unui sondaj Eurobarometru.

Uniunea Europeana va investiga Meta pentru politica sa privind alegerile

15:50, 30.04.2024 - Uniunea Europeana se pregatește sa porneasca o noua investigație cu privire la felul in care Meta gestioneaza postarile privind alegerile, conform celor de la The Guardian . Mai multe detalii ar urma sa fie anunțate in aceasta saptamana, insa se pare ca lucrurile care ii ingrijoreaza pe oficialii europeni…

PSD și PNL decid dupa data de 10 iunie daca fac o alianta politica

00:11, 03.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, ieri, ca PSD si PNL vor lua o decizie referitoare la o eventuala alianta politica pentru alegerile parlamentare dupa data de 10 iunie. El a fost intrebat daca o alianta PSD – PNL dupa alegerile din iunie ar include si un candidat comun la prezidentiale avand in vedere…

ANGAJAMENT CIVIC Mai mult de jumatate dintre tinerii din Romania intenționeaza sa voteze la alegerile din acest an

14:10, 26.03.2024 - Doi din trei tineri din Romania iau in considerare o migrație temporara sau definitiva din Romania, un indicator de alerta majora, .... The post ANGAJAMENT CIVIC Mai mult de jumatate dintre tinerii din Romania intenționeaza sa voteze la alegerile din acest an first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?