Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GRAVIDELE VIRGINE. 25 de femei au dat naştere fără a avea relaţii sexuale

Publicat:

"Cand le intreb de ce vin sa faca acest tratament, deseori ele raspund ca sunt pregatite sa nasca un copil, dar ca nu vor sa mai astepte ca sa gaseasca un partener potrivit", afirma , medic la clinica din Nottingham care a ajutat trei virgine sa nasca, scrie descopera.ro.

Un procent mic dintre femeile care apeleaza la clinica de fertilizare nu au avut niciodata o relatie sentimentala si nici raporturi sexuale. "Ele sunt extrem de fericite sa mearga mai departe in viata pe cont propriu si nu le pasa de implicatiile care ar putea aparea sau cum se vor descurca…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul PS Varlaam: Lumina lui Hristos sa intre si sa aduca prezenta lui cereasca

20:00, 04.05.2024 - Episcopul vicar patriarhal Varlaam Ploiesteanul a indemnat, sambata, la curatirea geamurilor sufletelor pentru ca Lumina lui Hristos sa intre si sa aduca bucurie si prezenta lui cereasca, conform Agerpres."Si Lumina lui Hristos, soarele cel mai dinainte de soare si lumina soarelui zidit de Dumnezeu…

Tzanca Uraganu, in doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu sa te odihneasca, copil frumos și bun” / FOTO

22:25, 29.04.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu trece prin momente grele! Nepotul celebrului manelist s-a stins din viața la o varsta frageda. Cunoscutul artist este in doliu! Mesajul dureros pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

Noul „copil minune” al fotbalului din SUA a semnat cu Manchester City – Cand va ajunge in Anglia sportivul de 14 ani

18:51, 28.03.2024 - Campioana Angliei și Philadelphia Union au batut palma pentru transferul fotbalistului Cavan Sullivan, in varsta de doar 14 ani. Totuși, sportivul va ajunge la Manchester City abia peste patru ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?