Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Grăniceri ucraineni au fost atacaţi de pe teritoriul rus". Şi nu e pentru prima dată

Publicat:

In aceasta dimineata, asupra granicerilor ucraineni s-au tras focuri de arma de pe teritoriul .

Declaratii in acest sens a facut purtatorul de cuvant al Serviciului de Securitate (SNBO) al Ucrainei, , informeaza Censor.net.

"Astazi la ora 5:00 de pe teritoriul Rusiei s-au tras focuri de arma asupra unei unitati de graniceri la frontiera din regiunea Lugansk", a spus oficialul.

Mai mult, acesta a precizat ca asupra granicerilor ucraineni s-a tras si vineri seara tarziu.

 

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Roma se opune ca Ucraina sa foloseasca pe teritoriul Rusiei armele primite. Meloni: „Nu stiu de ce domnul Stoltenberg a spus asa ceva”

20:00, 27.05.2024 - Italia se opune folosirii armamentului furnizat Ucrainei impotriva unor tinte situate pe teritoriul rus, reitereaza sefa guvernului de la Roma, Giorgia Meloni, comentand declaratiile secretarului general al NATO Jens Stoltenberg in favoarea acestei optiuni.

Șase agenți ruși au fost arestați in Ucraina. Sunt acuzați ca au ajutat trupele Moscovei sa bombardeze ținte din Donețk

14:46, 15.05.2024 - Cei șase agenți ai Serviciului de informatii al armatei ruse (GRU) au fost arestați de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) sub acuzația ca au facilitat bombardamente rusești in Donbas, regiune din estul Ucrainei care include Donețk și Luhansk, relateaza AFP, citata de Agerpres.Agenții ruși, arestați…

Momentul in care mașina unui agent ucrainean trecut de partea Rusiei sare in aer, la Moscova (video)

20:26, 12.04.2024 - Un fost ofiter al Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) a fost ranit vineri intr-un incident in care a fost implicat vehiculul sau la Moscova, au informat agentiile de presa ruse TASS si RIA Novosti, relateaza AFP, conform Agerpres.

Drapelul imperial al Rusiei, declarat extremist in Republica Moldova

14:56, 05.04.2024 - Drapelul imperial al Federatiei Ruse, utilizat tot mai des in ultimii ani de organizatii nationaliste din Rusia, precum si in regiunile ocupate ale Ucrainei, a fost declarat extremist pe teritoriul Republicii Moldova printr-o decizie luata de Judecatoria Chisinau, la solicitarea Procuraturii Generale,…

Rusia a decis arestarea in lipsa a sefului Serviciului de Securitate din Ucraina: este acuzat de 'terorism'

15:25, 26.03.2024 - Tribunalul Basmanni din Moscova a decis marti arestarea in lipsa a sefului Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), Vasil Maliuk, acuzat de terorism, transmite EFE, relateaza Agerpres. "Prin decizia Tribunalului districtual din Basmanni de la Moscova, se decide sa se impuna lui Vasil Vasilievici…

(video) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:25, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, a susținut o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

(live/update) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:16, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, susține o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

(live) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:06, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, susține o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.


Ce parere ai despre aceasta stire?