Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gina Pistol, mărturisiri despre partea neplăcută a vieții de mămică. Dezvăluirile l-au surprins și pe Smiley: „Plângeam când nu mă vedeai tu”

Publicat:

Interviul dublu cu și Smiley, de pe noul canal de YouTube al artistului, a adus la lumina parți neștiute din viața de proaspeți parinți a celor doi. Chiar și cantarețul a fost surprins de dezvaluirile facute de partenera lui cu privire la perioada de dupa naștere. Vedeta a vorbit deschis despre partea mai puțin placuta din viața de mamica la inceput de drum.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul facut de Gina Pistol la doi ani de cand a renunțat la televiziune: „Am o viața foarte agitata, dar mi se intampla foarte multe lucruri mișto”

12:10, 31.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cele mai recente dezvaluiri facute pe rețelele de socializare. Cu bucurie, soția lui Smiley le-a dezvaluit fanilor ca lucruri importante au loc in viața ei. In urma cu aproximativ doi ani de zile, Gina Pistol și-a anunțat retragerea de la Antena 1, din emisiunile „Asia…

(foto) Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

11:55, 17.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley, scrie Libertatea.ro .

Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

09:45, 15.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley. Dupa ce a renunțat la televiziune, Gina Pistol s-a dedicat familiei sale, casniciei cu cantarețul Smiley,…

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Gina Pistol a dezvaluit minunea care i-a schimbat viața. Ce i-a adus Smiley de pe Muntele Athos

11:00, 22.04.2024 - Gina Pistol, cunoscuta prezentatoare TV și influencer, a impartașit momentul in care viața i s-a transformat intr-un mod miraculos, dupa ce medicii ii spusesera ca șansele de a deveni mama erau aproape nule.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Test de personalitate. Ce observi pentru prima data in aceasta imagine spune multe despre tine

13:05, 16.04.2024 - Ce spune acest test despre tineDaca ai vazut o pisica prima oara:Aceia dintre voi care au observat o pisica la prima vedere sunt adesea persoane care iau viața așa cum vine. Aceasta percepție sugereaza o abordare relaxata, caracterizata prin curiozitate și o apreciere pentru lucrurile marunte ale vieții.…

Smiley și Gina Pistol au plecat in Bali. Cu ce se ocupa acolo vedeta: „El este intr-o tabara de muzica, iar eu vreau sa fiu spontana”

16:55, 04.04.2024 - Smiley și Gina Pistol sunt in Bali, dar artistul nu se bucura de o vacanța la soare, el e acolo la munca. In schimb, Gina Pistol are grija sa iși organizeze programul dupa bunul plac, se plimba des și descopera locuri noi. In urma cu aproximativ o saptamana, Smiley și Gina Pistol au plecat din Romania…


Ce parere ai despre aceasta stire?