Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gheorghe Turda, dezvăluiri şocante despre fosta iubită!

Publicat:

Îndragitul interpret de muzica folclorica a dezvaluit amanunte incredibile despre relatia cu si sustine ca fosta partenera a vrut sa îl lase pe drumuri.
Invitat la "Refresh by ", difuzat astazi, începând cu ora 22.00, pe , a declarat: "Ma voia doar pentru ea, din punct de vedere material. Mi-a spus sa vindem casa ca sa îsi amenajeze apartamentul. Ea a fost disponibilizata de la serviciu si am întretinut-o 4 ani si jumatate, i-am dat un salariu consistent, pentru ca ma îngrijea,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…

Acces Direct. Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, dezvaluiri despre ziua tragediei! Detalii despre relație: „Nu m-a prins cu nimeni” / VIDEO

20:15, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin a facut dezvaluiri despre ziua tragediei. Ce detalii a oferit tanara despre relația pe care au avut-o. Ea susține ca tanarul nu a prins-o cu nimeni inainte de accidentul in care a murit.

Dezvaluiri macabre! Cadavrul lui Konstantin Koltsov zace de doua saptamani la morga din Miami! Fosta soție face dezvaluiri șocante: „Nu știe nimeni, nimic”

12:00, 02.04.2024 - Fosta soție a sportivului a facut declarații șocante in presa din Belarus. Frumoasa Yulia Mikhailova susține ca inmormantarea lui Konstantin Koltsov va avea loc la Mink, insa nu are nicio alta informație despre cadavrul acestuia!CITEȘTE AICI DECLARAȚIE TULBURATOARE ALE FEMEII!

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Barbatul din Chiajna care și-a batut fosta iubita și s-a baricadat in casa a fost scos de polițiști dupa 14 ore: „Mai intai am vrut sa lamuresc speța”

10:11, 22.03.2024 - Continue reading Barbatul din Chiajna care și-a batut fosta iubita și s-a baricadat in casa a fost scos de polițiști dupa 14 ore: „Mai intai am vrut sa lamuresc speța” at Info real.

„Feroce și fara mila”: Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe noul ei partener, apoi a invitat vecinii sa le arate cadavrele

16:05, 01.03.2024 - Un individ care și-a injunghiat mortal fosta iubita și l-a ucis pe barbatul cu care se intalnea aceasta, intr-un atac „feroce și fara mila”, a fost condamnat la inchisoare pe viața in Anglia.

Irina Tanase, noua aparitie. Cum isi petrece timpul liber fosta iubita a lui Liviu Dragnea: „Nu am mai avut rabdare!” Foto

14:21, 21.02.2024 - Dupa desparțirea de fostul lider PSD, tanara este o prezența tot mai rara in spațiul public, insa a ramas destul de activa pe platformele de social media. Irina Tanase a bifat o noua apariție in mediul online. Fosta iubita a lui Liviu Dragnea a decis sa se rasfețe, cum iși petrece timpul liber frumoasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?