Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gest IMPRESIONANT făcut de două familii: au donat organele rudelor aflate în stare gravă; șase vieți au fost salvate

Publicat:

Șase vieți au fost salvate prin transplant de ficat și rinichi, iar alți doi pacienți și-au recapatat vederea, in urma unor transplanturi realizate in weekend, dupa doua prelevari de organe facute la de Urgenta „Prof. Dr. N. Oblu” din Iasi, informeaza Mediafax.

Potrivit Agenției Naționale de Transplant (ANT), la de Urgenta „Prof. Dr. N. Oblu” din Iasi, in mai putin de 48 de ore, s-au realizat doua interventii de prelevare de organe si tesuturi, prin bunavointa familiilor a doi pacienti, aflati in moarte cerebrala.

Citește și: INEDIT Confesiunile

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Foișor! Veștile despre sanatatea sa nu sunt bune deloc

15:10, 09.05.2024 - Actorul Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Foișor din București intr-o stare generala grava in urma unui sepsis.  Renumitul actor Florin Piersic, in varsta de 88 de ani, a fost internat astazi, 9 mai 2024, la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular ”Foișor” din București,…

Lupta contracronometru pentru salvarea a doi pacienți cu AVC trimiși la Suceava din Iași ...

12:20, 08.05.2024 - Echipa medicala multidisciplinara care trateaza accidentul vascular cerebral (AVC) acut la Spitalul Clinic de Urgența „Sfantul Ioan cel Nou" din Suceava a avut din nou o „noapte de foc", dupa cum a denumit-o purtatorul de cuvant al unitații medicale, dr. Dan Teodorovici. De ...

Femeia din Singeorz-Bai careia familia i-a donat organele a salvat patru oameni: doi erau in stare critica

08:35, 30.04.2024 - Potrivit Agenției Naționale de Transplant, femeia de 36 de ani din Singeorz-Bai care a fost condusa ieri pe ultimul drum dupa ce i s-a facut rau la munca, a salvat 4 oameni cu organele sale. Doua dintre persoanele salvate se aflau in stare critica. Intr-un comunicat de presa, Agenția Naționala de Transplant…

Organele a trei pacienți au salvat 9 vieți. Doua persoane au primit o noua șansa la viața in Cluj.

17:55, 19.04.2024 - Trei intervenții de prelevare din București, Baia Mare și Iași au salvat 9 oameni aflați in suferința au primit o noua sansa prin transplant de ficat, rinichi si plamani. Doi pacienți din Cluj au primit o noua șansa la viața.

Un copil de 14 ani și-a recapatat vederea, dupa un chin care a durat cinci ani: „Pleoapa s-a lasat in jos“ VIDEO

12:20, 16.04.2024 - Un baiat de 14 ani din Galați și-a recapatat vederea, in urma unei intervenții chirurgicale complexe, facuta de o echipa de medici de la Spitalul Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iasi. Baiatul a fost operat de o tumora gigant orbitara de 8 centimetri.

Morți suspecte! 20 de pacienți decedați pe secția ATI in decurs de cateva zile la un renumit spital din capitala

15:21, 12.04.2024 - Politistii Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei efectueaza, vineri, audieri in cazul deceselor de la Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon" din Bucuresti, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

20 de pacienți morți pe secția ATI in decurs de cateva zile la un renumit spital din capitala

11:30, 12.04.2024 - Politistii Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei efectueaza, vineri, audieri in cazul deceselor de la Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon" din Bucuresti, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Bebelus de doua luni din Republica Moldova, transferat cu elicopterul SMURD de la Chisinau la Iasi

19:26, 23.03.2024 - Un bebelus de doua luni din Republica Moldova, care a fost diagnosticat cu meningita, a fost transferat, sambata, cu un elicopterul SMURD de la Chisinau la Iasi, pentru a fi internat la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Sfanta Maria”.


Ce parere ai despre aceasta stire?