Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Geoană vrea propriul partid după excluderea din PSD.

Publicat:

Dupa ce liderii PSD au inceput procedura de excludere a sa din partid, vrea sa-si reinventeze rolul in politica, urmand sa-si infiinteze propriul partid. Noua formatiune, anunta RTV, ar urma sa se numeasca "", iar de partea sa, Geoana va avea mai multi lideri PSD din teritoriu, dar si parlamentari social-democrati. Acestia i s-ar alatura lui Geoana dupa 22 noiembrie, cand va lua in mod oficial decizia excluderii din PSD, scrie Mediafax. Potrivit ...

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima declarație a fostului baron PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, dupa excluderea din partid: „Sunt simpatizant, mai rau”

15:30, 31.05.2024 - Tribunalul Vaslui a decis, vineri, mentinerea arestului la domiciliu in cazul fostului presedinte al PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mita, hotararea nefiind definitiva.  „Mentine masura arestului la domiciliu luata fata de inculpatul Buzatu Dumitru. Masura arestului la domiciliu va fi…

Ciuca, despre excluderea lui Vilceanu din PNL: „Realizez ca a fost o decizie foarte buna. E un comportament absolut inacceptabil”

22:40, 23.05.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a afirmat, in legatura cu momentul excluderii din partid a lui Dan Vilceanu, ca au fost voci in partid care au spus sa nu fie dat afara. „Am optat pentru aceasta decizie si, sigur, s-a votat democratic excluderea si nu pot sa spun ca ma bucur, dar in acelasi timp realizez…

Kelemen Hunor incinge bursa speculațiilor pentru prezidențiale: PSD nu are cum sa nu!

21:11, 08.05.2024 - Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri ca PSD este cel mai mare partid, va ramane cel mai mare partid si nu are cum sa nu aiba candidat la prezidentiale. El a precizat ca in opinia sa, Mircea Geoana are intentia de a candida, dar in ce format, cu cine, sustinut de cine, asta nu stie.

PSD nu mai suporta 'ipocrizia' USR dupa ce Cirstoiu s-a ales cu un denunț la DNA: 'Stau la masa cu penalii și incompatibilii din propriul partid'

12:45, 16.04.2024 - PSD denunța „dublul standard și ipocrizia nerușinata a reprezentanților USR care fac denunțuri la ANI și DNA impotriva lui Catalin Cirstoiu, in timp ce stau la masa cu penalii și incompatibilii din propriul partid”.

Marturisirea facuta de Ciutacu. Poți sa mai zici ceva?

06:21, 26.03.2024 - Cine se aseamana se place. Realizatorul Romania TV Victor Ciutacu, care a facut o analiza a sanselor celor mai bine cotati politicieni romani, spune ca ii place de premierul Marcel Ciolacu.  „Imi place Marcel Ciolacu, o spun cu toata responsabilitatea, e un om pe care l-am desconsiderat. Ar putea sa…

Ce loc va obține PNL Cluj pe lista pentru europarlamentare? Tișe vrea dreptate in propriul partid: „Sa primim ce meritam”

10:56, 20.03.2024 - Lista candidaților PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie ar putea fi decisa astazi. Un singur lucru este sigur pana la aceasta ora: lista va fi deschisa de candidatul independent Ramona Chiriac, șefa reprezentanței Comisiei Europene in Romania.

Alin Tișe cere meritocrație in propriul partid: „Locul ocupat de PNL Cluj pe lista de europarlamentare este unul RUȘINOS”

11:56, 12.03.2024 - Președintele Consiliului Județean Cluj nu este deloc mulțumit de poziția a 13-a, ocupata de europarlamentarul clujean Daniel Buda, pe prima lista, neoficiala și, probabil, supusa schimbarilor, cu candidații alianței PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Evenimentul NATO de la București a fost anulat. Suspiciuni ca se dorea o 'trambulina' pentru candidatura lui Geoana la prezidențiale (surse)

13:26, 06.03.2024 - Summitul Tineretului NATO, programat inițial sa aiba loc la București in luna mai, a fost anulat oficial. Evenimentul, menit sa implice aproximativ o mie de tineri, nu va mai servi drept trambulina pentru speculata candidatura la președinție a secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoana, noteaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?