Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gelandewagen-ul fostei URSS – UAZ-469. Scurt istoric despre cel mai iubit crossover din Rusia

Publicat:

UAZ-469 este un automobil foarte cunoscut pentru aspectul sau robust si fiabilitatea sa in off-road. De regula, astfel de masini exista pana in prezent in cateva tari din fosta , iar in Rusia se mai produce o versiune modernizata a tot-terenului.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Nicoleta Nuca a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a marturisit ca fostul ei iubit era toxic: „Oamenii aștia...”

18:46, 16.05.2024 - Nicoleta Nuca a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a marturisit ca fostul ei iubit era toxic. Cantareața a facut declarații neașteptate despre fostul ei partener de viața. Iata ce a dezvaluit vedeta!

Lectia de istorie. Scurt istoric al judetelor Cahul, Bolgrad si Ismail

16:20, 15.05.2024 - In 1878, la Congresul de la Berlin, Romania, deși iși adusese o contribuție importanta la infrangerea Turciei de catre Rusia in razboiul din anii 1877-1878, era obligata, printre altele, sa cedeze Rusiei sudul Basarabiei, respectiv județele Cahul, Bolgrad și Ismail, cunoscute sub denumirea de Bugeac.…

De ce Rusia nu este de neinvins in Ucraina. Argumentele unui istoric de la Yale

07:31, 09.05.2024 - Pe 9 mai, Rusia sarbatorește Ziua Victoriei, cand comemoreaza invingerea Germaniei naziste, in 1945. In plan intern, este o expresie a nostalgiei, dupa ce in anii 1970, liderul sovietic Leonid Brejnev a inițiat cultul victoriei. Sub Putin, Rusia a continuat aceasta tradiție.

Mesajul lui Volodimir Zelenski, imediat dupa ce Ucraina s-a calificat la EURO și a venit in grupa Romaniei

01:01, 27.03.2024 - Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a ținut sa felicite naționala țarii sale la scurt timp dupa victoria care i-a calificat pe Mudryk& Co. la EURO 2024. Președintele in exericițiu al țarii aflate in razboi cu Rusia a publicat un mesaj pe contul sau de Instagram la scurt timp dupa victoria galben-albaștrilor…

Cum simt ucrainenii „triumful” lui Putin? Semnificația procentajului istoric trecut in dreptul liderului de la Kremlin

17:50, 19.03.2024 - Cand ucrainenii scriu despre „alegerile” prezidențiale din Rusia, ei folosesc mereu ghilimelele. Ei sunt convinși ca votul a fost manipulat in intregime, așa ca nu sunt surprinși de rezultat. Singura intrebare era legata de procentajul trecut in dreptul lui Vladimir Putin.

Rusia taie 'de la radacina' un fapt istoric, facut de URSS: 'Transferul Crimeii catre Ucraina a fost o crima politica'

20:20, 12.03.2024 - Un proiect de lege cu privire la anularea transferului peninsulei Crimeea catre R.S.S. Ucraineana, in anul 1954, a fost transmis spre examinarea Dumei de Stat a Rusiei, luni, anunta Duma de Stat, informeaza Meduza, potrivit Rador Radio Romania. Un proiect de lege a fost transmis Dumei de Stat care…

Istoric america: Rusia duce doua razboaie in paralel, unul clasic in Ucraina și un altul invizibil, de propaganda in Europa. Ce șanse are sa le caștige?

14:40, 25.02.2024 - Timothy Snyder, un renumit istoric american, avertizeaza ca Rusia duce doua razboaie in paralel, unul clasic in Ucraina și un altul invizibil, de propaganda, in Europa și SUA, menit sa faca oamenii sa creada ca Moscova este invincibila și ca orice ajutor pentru Kiev este inutil, potrivit EFE.

David Petraeus, fost director al CIA: „Putin nu se va opri in Ucraina. In mod sigur, Moldova va fi in colimator”

13:05, 24.02.2024 - Republica Moldova se afla „in colimatorul” președintelui rus Vladimir Putin, in condițiile in care in regiunea separatista Transnistria sunt in prezenți staționați in jur de 1.500 de militari ruși, a avertizat, vineri, David Petraeus, fost director al CIA și fost comandant al trupelor americane in Afganistan…


Ce parere ai despre aceasta stire?