Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gardienii Revoluţiei își asumă RESPONSABILITATEA TOTALĂ pentru doborârea avionului: 'Aş fi preferat să fi murit şi să nu fiu martor la un astfel de accident'

Publicat:

din Iran si-a asumat sambata 'responsabilitatea totala' pentru doborarea avionului ucrainean de pasageri miercuri, la Teheran, a declarat , seful Fortei aerospatiale a acestei armate ideologice, transmit AFP si Reuters.

'Asum responsabilitatea totala' in aceasta catastrofa, a afirmat generalul de brigada , intr-o inregistrare video postata pe site-ul televiziunii de stat.

'As fi preferat sa fi murit si sa nu fiu martor la un astfel de accident', a adaugat el.

Hajizadeh a precizat ca avionul Boeing a fost identificat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident aviatic in Kenya: Cel putin cinci soldati kenyeni au murit in urma prabusirii unui elicopter militar

19:35, 18.04.2024 - Un elicopter militar kenyan s-a prabusit joi in vestul tarii; cinci soldati aflati la bord si-au pierdut viata, a declarat o sursa din politie a agentiei Reuters, adaugand sub rezerva anonimatului ca alti trei militari au fost raniti si sunt acum spitalizati.

In timp ce fac prapad in Ucraina, rușii cer Israelului și Iranului sa inceteze razboiul

17:45, 15.04.2024 - Rusia a chemat luni Iranul si Israelul la 'retinere' pentru evitarea oricarei noi 'escaladari' dupa atacul intreprins de Teheran impotriva teritoriului israelian ca riposta la lovitura mortala asupra consulatului iranian la Damasc, transmite AFP si Reuters.

Pasagerii avionului Boeing 737 MAX 9 care a ramas fara ușa in zbor au primit scrisori de la FBI

10:00, 24.03.2024 - Biroul Federal de Investigatii (FBI) al SUA a transmis pasagerilor care se aflau intr-un avion Boeing 737 MAX 9 al Alaska Airlines care a suferit o urgenta in aer pe 5 ianuarie, din cauza desprinderii unui panou de usa in timpul zborului, ca ar putea sa fi fost victimele unei infractiuni, potrivit scrisorilor…

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Șocant: Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton și singurul care a coborat sub 2h și un minut, a murit intr-un accident rutier!

10:30, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton, si antrenorul sau au murit, duminica, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya. Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut, relateaza Reuters. ...

Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial la maraton, a murit in urma unui accident rutier

08:15, 12.02.2024 - Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial la maraton, și antrenorul sau, Gervais Hakizimana, au murit duminica, 11 februarie, intr-un accident rutier. O alta persoana ar fi fost transportata de urgența la spital.

Tragedie in lumea sportului: Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit intr-un accident la 24 de ani

06:25, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton a murit, duminica, impreuna cu antrenorul sau, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya, conform News.ro.Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut,…


Ce parere ai despre aceasta stire?