Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Găluşte de griş. Ingredientul secret care le face super pufoase

Publicat:

Fiindca atunci cand am postat pe pagina de facebook a blogului supa cu galuste multi dintre voi mi-ati spus ca va ies mereu tari galustele am decis sa fac o postare separata in care sa detaliez procesul de preparare a galustelor. Nu e nici un mare secret, nu pun nici bicarbonat cum am fost intrebata, nici nu cred ca mi-ar placea gustul, secretul este sa nu exagerati cu grisul fiindca vor ramane galustele tari si cleioase, dar nici prea putin sa nu fie fiindca apoi vi se vor sfarama in oala. Cantitatile sunt aproximative, pot varia in functie de cat de mari sunt ouale, de cat de bine ati batut…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientul secret care se pune la ciorba de fasole verde. Doar gospodinele pricepute știu acest truc

23:56, 05.06.2024 - Ingrediente necesare pentru o ciorba de fasole verdeInainte de a te apuca de ciorba, trebuie sa scoți din camara sau sa mergi la cumparaturi pentru a avea urmatoarele ingrediente:500 g fasole verde proaspata sau congelata3 cartofi medii2 cepe2 morcovi1 radacina de pastarnac (opțional)1 ardei gras (opțional)400…

Unt de casa ca la bunica. Ingrediente necesare și mod de preparare

16:11, 22.05.2024 - Pe rafturile magazinelor gasim multe produse alimentare procesate, insa niciunul nu se compara cu preparatele facut in casa. Gustul bogat și cremos al untului de casa ne amintește de perioada in care alimentele erau simple și naturale. In acest articol vei afla cum sa faci unt de casa ca la bunica.…

Ce pun gospodinele din Japonia in clatite ca sa fie super pufoase și moi. Ceva mai bun nu vei manca

16:25, 14.05.2024 - Bucataria japoneza, pe langa faptul ca este una extrem de simpla, este și spectaculoasa. Cand vine vorba de anumite rețete, gospdinele din Japonia surprind prin ingredientele folosite, spre exemplu, la banalele clatite. Așa ca, am aflat ca ceea ce pun gospodinele din Japonia in clatite le fac super…

Cornulețe cu gem ca la bunica. Ce trebuie sa adaugi in aluat ca sa iasa super pufoase

21:01, 09.05.2024 - Cornulețe cu gem nu lipsesc niciodata din farfuria cu prajituri. Cele mai bune sunt cornulețele facute de bunici, rețeta transmisa din generație in generație. Incercați urmatoarea rețeta și spuneți-ne ce parere aveți. Rețeta cornulețe cu gem ca la bunica Cornulețele se fac foarte repede, nu veți avea…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau

14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…

Cum preparau bunicile noastre galustele pentru supa. Ingredientul care le facea gustoase si pufoase, nu se mai foloseste acum

18:01, 08.04.2024 - Un rasfaț nu doar pentru papilele gustative, dar și pentru suflet, preparatul cu care ne incantau bunicile și mamele noastre și pe care parca nu reușim sa il facem exact ca ele, oricat ne-am stradui. De ce? Poate pentru ca ingredientele sunt astazi de alta calitate, poate pentru ca s-a schimbat puțin…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

11:30, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?