Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Găluște cu prune, desertul care provoacă o explozie de gust! Adu-ți amininte de gustul copilăriei și află secretul rețetei!

Publicat:

 Vladut, bucatarul chef de la Neatza, ne provoaca cu un preparat deliciooos: "Galuște cu prune".

Ingrediente:

1 kg piure de cartofi 2 oua 200 gr faina prune 200 gr zahar sare 400 gr pesmet (granulatie mai mare) scortisoara un cub unt 4 galbenusuri de ou 4 linguri zahar 500 ml lapte baton vanilie

Pentru a afla modul de preparare apasa AICI

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum face indragitul Barbosu’ cartofii prajiti. Secretul retetei, de asta ies crocanti si se fac mai repede: „Nu mai pot de pofta”

13:15, 26.04.2024 - Ovidiu din Bacau – sau Barbosu’, așa cum este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara cartofi prajiți. Pentru a ieși crocanți, bucatarul recomanda ca in tigaie sa se puna foarte puțin ulei, atat cat sa acopere fin fundul vasului de bucatarie. Cum sa gatești cei mai savuroși cartofi. Ingredientele…

Tiramisu cu sos de capsuni

00:05, 26.04.2024 - Ingrediente: 5 oua, 250 g mascarpone, 300 g capșuni, 100 ml apa, 23 pișcoturi, 7 linguri zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, sare Mod de preparare: Se spala casunile, se curata si se taie felii. Se pun intr-un vas, cu apa si doua linguri de zahar, si se fierb cinci minute. Se mixeaza cu un mixer vertical…

Ce trebuie sa faci cu faina pentru cel mai bun cozonac oparit. Secretul rețetei de zeci de ani

23:30, 15.04.2024 - Ai nevoie de rabdare, cateva ingrediente și dorința de a pune pe masa un desert tradițional delicios, cu care sa iți rasfeți familia și musafirii. Afla, din randurile de mai jos, ce trebuie sa faci cu faina pentru a obține cel mai bun cozonac oparit. Rețeta este veche de zeci de ani, folosita cu incredere…

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Povestea de viața impresionanta a Adinei Chițu, concurenta diagnosticata cu o boala autoimuna. A pregatit desertul copilariei, chiar daca nu poate sa il mai guste / VIDEO

08:45, 09.04.2024 - Adina Chițu a venit la Chefi la cuțite cu desertul care ii amintește de copilarie: lapte de pasare, chiar daca ea nu are voie sa mai guste dulciuri vreodata din cauza unei boli autoimune. A aflat ca sufera de lupus in urma cu patru ani, dupa ce toata viața a avut simptome.

Ce sa pui la piure in loc de lapte. Cele 6 alternative care te vor surprinde

23:01, 05.04.2024 - Cel mai bun piure se obține cu mici secrete. In primul rand, opteaza pentru cartofi cu o textura bogata in amidon. Un alt truc consta in fierberea cartofilor in apa sarata. Pune-i taiați intr-o oala mare cu apa sarata și fierbe-i pana cand devin moi. Este important sa nu fierbi excesiv cartofii, deoarece…

Știrile Antena Stars. Secretul rețetei de cozonac al Gabrielei Cristea. "Ca sa iți iasa..." / VIDEO

15:55, 25.03.2024 - Pe langa faptul ca este o prezentatoare aperciata de toata lumea, Gabriela Cristea este și o gospodina desavarșita. Rețetele ei au ajuns virale in mediul online, iar ea e decis chiar sa iși deschida propria afacere. Care este secretul rețetei sale de cozonaci.

Desertul care nu ingrașa. Este extrem de gustos și nu are zahar

22:10, 17.03.2024 - Tuturor ne place dulcele, dar este greu sa gasești un desert care nu ingrașa sau care nu are zahar. Renunțarea la zahar nu este ușoara, dar este necesara pentru sanatatea noastra. Dar cel mai bun desert este unul facut in casa cu puțin efort și cu un gust delicos.  Dulciurile din comerț, otrava pentru…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…


Ce parere ai despre aceasta stire?