Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GALERIE FOTO: Reţete delicioase pentru pofticioşi Sarmale din legume și carne de pui, la cuptor

Publicat:

www.inbucatariilelumii.wordpress.com

Ingrediente:
1kg pulpe pui
500g. roșii
300 g. morcovi
500 g. ceapa
500 g. dovlecel
500 g. ardei gras
500 g. conopida
1,5 kg. varza murata
sare, piper - dupa gust

Mod de preparare:
Se taie marunt pulpele de pui, apoi se toaca legumele. Se calește amestecul de legume și carne de pui, condimentandu-se cu sare și piper dupa gust. Dupa ce umplutura este gata, se amesteca bine și se umplu sarmaluțele in felul urmator: Se pune un strat de varza murata taiata marunt intr-o tava, se invelesc sarmalele, se…

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roșii, mere, portocale și ardei iuți cultivați in spațiu. Cum arata „dieta marțiana” a astronauților NASA

10:10, 22.04.2024 - Mancarea pregatita pentru astronauți reprezinta o știința in sine. Produsul final, servit in condiții de gravitație zero, intr-un mediu extraterestru – la propriu – nu e opera vreunui „chef” pedant și excesiv de atent la detalii, ci rezultatul muncii unei echipe de nutriționiști de elita, cercetatori…

Placinta de post ca la bunica, 5 rețete delicioase

14:01, 08.04.2024 - Daca vrei sa faci placinta de post ca la bunica, aceste 5 rețete sunt ideale pentru tine. De la tarta cu gem și aluat sfaramat deasupra, pana la clasica placinta cu mere care se caramelizeaza la cuptor și devin gustoase. Poți face placinta de post și cu umpluturi sarate cum ar fi ciupercile sau spanacul.…

Musaca de post, 5 rețete delicioase. Nu mai ramane nimic in farfurie, sunt savuroase

17:15, 04.04.2024 - Cu toate ca e post, inca poți manca preparate delicioase care sa nu conțina carne, oua sau produse lactate. Poți face musaca de post foarte simplu, mai ales ca exista o mulțime de variante care nu conțin carne. Daca totuși ți-e pofta de acel gust de carne, poți sa folosești un inlocuitor vegan care…

5 retete cu naut care te vor salva in Postul Mare. Sunt delicioase, rapide si se fac in mai putin de 30 de minute

15:35, 03.04.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in Postul Mare, iata cateva idei geniale de preparate pe baza de naut. Este un aliment accesibil, gustos și foarte sanatos, potrivit pentru aceasta perioada. Cinci rețete pe care le vei pregati mereu dupa ce le incerci o data. Cele mai tare rețete cu naut Nautul este unul…

Ardei umpluți de post: 5 rețete delicioase. Ies savuroși, nu simți ca nu au carne

10:40, 03.04.2024 - Daca vrei sa faci ardei umpluți de post, ți-am pregatit 5 rețete ideale pe care le poți face ori de cate ori vrei o mancare simpla, rapida și delicioasa. Carnea din ardei poate fi inlocuita cu o mulțime de alte ingrediente, de la legume delicioase, pana la cereale precum arpacaș, orez sau quinoa. In…

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…

Fermierii muncesc de zor in sere. Pregatesc semințe și rasaduri

19:26, 14.02.2024 - Fermierii au inceput munca in sere. Semințele de roșii, ardei, varza si vinata sint puse la incoltit, astfel incit pina la sfirsitul lui martie, rasadurile sa fie plantate. De citeva zile, sotii Nicolae si Olga Nicoara din satul Puhaceni, raionul Anenii Noi, au inceput munca in solarul de linga casa.…

REȚETE ROMANEȘTI Deliciul preferat al Regelui Mihai al Romaniei: Sarmalele in foi de varza

14:31, 12.02.2024 - Regele Mihai I al Romaniei, ultimul monarh al țarii, era cunoscut pentru modestia și discreția sa, inclusiv in preferințele culinare. Informațiile despre mancarurile sale preferate sunt limitate, insa se știe ca avea o afecțiune pentru bucataria tradiționala romaneasca, care se caracterizeaza prin simplitate…


Ce parere ai despre aceasta stire?