Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gala premiilor MTV Video Music Awards. Taylor Swift a luat acasă trei premii, inclusiv pentru cel mai bun videoclip.

Publicat:

Seara plina de muzica si culoare la gala premiilor MTV . Rapperul portorican si megastarul american au dominat evenimentul care recompenseaza cele mai bune videoclipuri muzicale ale anului.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Premiile Oscar. „Oppenheimer” obține șapte premii, inclusiv pentru cel mai bun film. Lista caștigatorilor celei de-a 96-a gale a premiilor Oscar.

08:26, 11.03.2024 - „Oppenheimer”, drama despre fabricarea primei bombe atomice, in regia lui Christopher Nolan, a caștigat 7 premii Oscar, printre care si cel pentru cel mai bun film, in cadrul celei de-a 96-a ediții a premiilor Oscar, desfasurata duminica seara la Hollywood.

Povestea tanarului de 17 ani care a plecat de acasa pentru a trai in tren: ”Mi-am parasit parinții. Calatoresc și vizitez o mulțime de țari”

10:41, 07.03.2024 - Un tanar in varsta de 17 ani a devenit cunoscut, dupa ce a adoptat un stil de viața noncorfomist. El a ales sa plece de acasa și sa traiasca in trenuri, iar pana in prezent a parcurs 500.000 de kilometri.

PUSL tradeaza PSD, 'acasa' la Ciolacu: au sarit in banca liberalilor

23:20, 04.03.2024 - La nivel central, PUSL are o alianța cu PSD și negociaza pentru susținerea lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Capitalei. Chiar in fieful de la Buzau, al lui Marcel Ciolacu, cei de la PUSL au inițiat negocieri pentru a incheia o alianța electorala cu cei de la PNL. ”Conducerile filialelor județene…

A dat gol și și-a „ințepat” antrenorul? „Trebuie sa ai o idee de joc! Nu ma duc acasa sa stau degeaba pe canapea cu salariul”

11:40, 01.03.2024 - Marian Huja (24 de ani) a marcat un gol pentru Petrolul in eșecul 2-3 cu Universitatea Craiova, iar la finalul meciului de la Ploiești, fundașul a avut mai multe mesaje de transmis. Unul cu tenta inclusiv pentru antrenorul Florin Pirvu, caruia nu i-a pronunțat insa numele Degeaba a marcat Huja inainte…

(video) Un moldovean are nevoie de ajutor, dupa un grav accident in Ungaria: „Acasa au ramas 4 copii și o soție indurerata”

08:35, 27.02.2024 - Un moldovean are nevoie de ajutor, dupa un accident tragic care a avut loc in Ungaria. Potrivit informațiilor, un microbuz in care se aflau și moldoveni s-a tamponat violent cu o mașina. Totul s-a intamplat in dimineața zilei de 23 februarie.

A prezentat baut știrile din sport de la Pro TV: „Simțeam ca ma invartesc, așa am scapat” » Va comenta meciurile Romaniei la Euro 2024!

19:50, 22.02.2024 - Mihai Dedu, 56 de ani, prezentator la Știrile Pro TV, a fost invitat la podcastul „Acasa la Maruța”, unde a vorbit despre cele mai mari gafe facute in direct la TV. Acesta a dezvaluit ca in urma cu 27 de ani a prezentat știrile sub influența alcoolului. Mihai Dedu a vorbit deschis despre momentele in…

Munca de acasa ține angajații sanatoși și mai productivi. Expert: „In definitiv, este important sa vorbeasca rezultatele, nu prezența fizica”

06:20, 20.02.2024 - Munca de la domiciliu are beneficiile și dezavantajele ei. De obicei, angajații care lucreaza de acasa sunt mai sanatoși și mai puțin stresați. Ei insa socializeaza foarte puțin și au tendința sa fumeze mai mult.

Israel: Daca pana in Ramadam, ostaticii nu sunt acasa, luptele vor continua, inclusiv in Rafah

15:51, 19.02.2024 - Israelul i-a dat Hamas ragaz pana la inceputul Ramadamului, in jurul datei de 10 martie, sa elibereze ostaticii israelini, sub amenințarea lansarii ofensivei contra Rafah, transmite presa internaționala. Tel Aviv a lansat un ultimatum mișcarii Hamas: daca ostaticii israelini nu sunt eliberați pana la…


Ce parere ai despre aceasta stire?