Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță romantică! Ce destinație de vis au ales cei doi: "Vom avea 3 cazări” / FOTO

Publicat:

In urma cu cateva zile, și-a sarbatorit ziua de naștere, astfel ca soțul ei s-a gandit sa-i pregateasca o surpriza și sa mearga in vacanța. Cei doi au ales o destinație de vis și s-au bucurat de peisajul minunat. Iata ce locație și-a ales cuplul!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Delia, in vacanța cu parinții! In ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatal ei de Paște. Imagini rare

15:41, 04.05.2024 - Delia a publicat pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory, mai multe fotografii din vacanța in care a plecat cu parinții și soțul ei de Paște. Iata cum i-a surprins pe mama și tatal ei!

Gata cu Grecia și Italia! O noua destinație de vacanța face furori printre romani iar prețurile sunt foarte accesibile

23:30, 02.05.2024 - Pana acum Grecia și Italia se aflau in topul preferințelor romanilor in materie de vacanțe, anul acesta o noua destinație a starnit interesul pasionaților de calatorii. Oamenii sunt atrași de vremea frumoasa și peisajele superbe iar prețurile sunt accesibile.

Alex Bodi, vacanța de lux alaturi de Ema Uta. Ce destinație au ales cei doi indragostiți / FOTO

19:26, 23.04.2024 - Alex Bodi profita din plin de timpul pe care il petrece alaturi de aleasa inimii lui, Ema Uta, așa ca ca au mers din nou intr-o vacanța. Iata ce destinație au ales cei doi indragostiți de data aceasta.

Cum a reacționat Gabriela Cristea, dupa ce i s-a spus ca i-ar putea fi mama soțului ei, Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a rabufnit!

14:36, 29.03.2024 - Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a rabufnit in mediul online, dupa ce mai mulți oameni au criticat diferența de varsta dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda. Iata cum le-a inchis gura rautacioșilor!

Wizz Air introduce noi zboruri catre o destinație de vacanța. Prețurile sunt de 199 de lei

21:55, 25.03.2024 - Compania aeriana Wizz Air a facut un anunț important pentru turiști. In urmatoarea perioada urmeaza sa fie introduse mai multe rute catre marile orașe din Europa, iar prețurile vor fi reduse, astfel canumeroase persoane se pot bucura de oferte.

Fostul fotbalist Cristi Pulhac și soția sa, Raluca, au plecat in vacanța alaturi de fiul lor! Ce destinație exotica au ales de aceasta data / FOTO

17:40, 22.03.2024 - Fostul fotbalist Cristi Pulhac și soția sa, Raluca, au dat frigul din Romania și au plecat intr-o super destinație exotica la finalul lunii martie 2024. Cei doi indragostiți și-au facut bagajele și au luat primul zbor catre o destinație spectaculoasa din lume. Insa, nu singuri, ci insoțiți chiar de…

Destinație de lux aleasa de Andreea Balan și Victor Cornea pentru a sarbatori Dragobetele

09:45, 25.02.2024 - Tenismenul Victor Cornea (30 de ani) și cantareața Andreea Balan (39 de ani) au sarbatorit Dragobetele intr-o vacanța de lux pe Muntele Sugarloaf din Brazilia. Andreea Balan a postat prin intermediul rețelelor sociale mai multe imagini din vacanța sa romantica. Indragita cantareața s-a afișat cu ocazia…


Ce parere ai despre aceasta stire?