Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabi Bădălău, prima reacţie după despărțirea de Claudiei Pătrăşcanu! Nu s-a așteptat nimeni la asta

Publicat:

, prima reactie dupa declaratiile ! Ii pare rau ca s-a despartit de mama copiilor lui? Priviți cum ii raspunde milionarul femeii care a plecat cu Politia, din casa lui!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Mutu, reacție dupa desparțirea de CFR Cluj - Jucatorul pe care nu mai vrea sa-l vada

20:25, 09.04.2024 - Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj dupa umilința suferita in fața echipei Corvinul Hunedoara (0-4 in sferturile Cupei Romaniei), iar antrenorul a dezvaluit ca nu mai vrea sa-și vada un fost elev din Gruia.

Și-a ucis cumnatul și a așteptat poliția in fața blocului

08:56, 22.03.2024 - Un galațean de 50 de ani și-a ucis cumnatul cu o lovitura de cuți, apoi a sunat la 112 și a așteptat poliția in fața blocului sa se predea. Crima a avut aseara intr-un bloc de la marginea orașului Galați. La odioasa fapta au fost martore mama și sora criminalului, care au incercat sa intervin, dar fara…

Amanta lui Gabi Badalau, aliata Claudiei Patrașcanu? Cu ce a ajutat-o femeia pe artista in urma cu patru ani: „Nu o consider pe ea vinovata”

10:50, 19.03.2024 - Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau au trecut printr-un proces de divorț lung și complicat. Artist a aflat in urma cu cațiva ani ca soțul ei, pe atunci, avea relație cu o alta femeie, cu care a și luat legatura.

Prima reacție publica a lui Bogdan de la Ploiești, dupa ce Cristina Pucean a anunțat desparțirea: „In casa...” / FOTO

17:10, 18.03.2024 - Bogdan de la Ploiești a avut o prima reacție publica, dupa ce Cristina Pucean a anunțat desparțirea. Iata ce a transmis celebrul cantareț de manele prin intermediul rețelelor de socializare!

A crapat rabdarea fermierilor: Ultimatumul a expirat, fara vreo reacție de la autoritați. Tractoarele au blocat total vama Leușeni

11:26, 14.02.2024 - Fermierii nu se dau batuți. Agricultorii au blocat și astazi vama Leușeni incepand cu ora 10:35. Astfel, circulația vehiculelor este blocata, iar oamenii legii sunt prezenți pentru a menține ordinea publica și a restabili fluxul in trafic, anunța Poliția de Frontiera.

Dumitru Dragomir, reacție șocanta in cazul „Dodel”: „Știe toata lumea ca se drogheaza! Pacat de el!”

11:21, 14.02.2024 - Cristian Tanase (36 de ani), fost fotbalist la FCSB și FC Argeș, printre altele, a fost filmat in ipostaze tulburatoare, intins pe jos in holul blocului, aparent cu gura sangeranda. Pe 27 decembrie 2023 Tanase a fost prins drogat la volan. Poliția din Pitești i-a suspendat permisul de conducere și intocmit…

Știrile Antena Stars. Cum a comentat Gabi Badalau confesiunile pe care i le-a facut Claudiei Patrașcanu, in care spunea ca a luat o „punga de medicamente”. Afaceristul a depus plangere penala impotriva fostei soții / VIDEO

16:55, 13.02.2024 - Gabi Badalau a reacționat dur, dupa ce, in urma cu cateva zile, fosta soție a facut publice o parte din conversația lor. Despre acele mesaje, afaceristul spune ca mai vechi, de cand erau un cuplu și ca a ales sa faca publice abia acum, doar pentru a-i face rau.

Xtra Night Show. Gabi Badalau a confirmat desparțirea de Bianca Dragușanu. Afaceristul e gelos / VIDEO

23:20, 07.02.2024 - Este oficial! Gabi Badalau a confirmat desparțirea de Bianca Dragușanu. Care sunt motivele din spatele acestei decizii. Cu atat mai mult, afaceristul este gelos. Ce spun sursele Xtra Night Show.


Ce parere ai despre aceasta stire?