Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Frigidere cu dozator de apă și gheață: avantaje și dezavantaje

Publicat:

Frigiderele sunt unul dintre cele mai esențiale aparate electrocasnice din bucatarie. Aici depozitam alimentele care trebuie sa fie refrigerate pentru a le pastra in condiții perfecte. Vara, cand zilele devin mai lungi și caldura iși face simțita prezența, nu strica sa avem un frigider Beko cu dozator de apa și gheața. Cu ajutorul acestui sistem, ne putem menține hidratați in orice moment cu apa rece intr-un mod simplu, precum și sa avem cuburi de gheața pregatite pentru a le adauga bauturilor racoritoare și cocktail-urilor noastre. Ce sunt frigiderele cu dozator de apa și gheața? Frigiderele

Citeste articolul mai departe pe mesagerulneamt.ro…  

Sursa articol: mesagerulneamt.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei sferturi din copiii Romaniei mananca nesanatos zilnic, incepand cu primul an de viața

13:00, 02.05.2024 - Consumul alimentelor de risc pentru sanatate face parte din practica alimentara curenta a copiilor inca din primii ani de viața. Doar 30% dintre aceștia consuma zilnic alimente din toate cele 7 grupe alimentare. Alimentele nesanatoase, puțin nutritive fac parte din dieta zilnica a 70% din copiii romanilor,…

Prin DOITSMARTER putem acum gestiona inteligent consumul și producția locala de energie in cladiri

13:15, 29.04.2024 - Centrul de Cercetare in Tranziție Energetica (EnTREC) din cadrul Universitații Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) inițiaza și materializeaza proiecte de cercetare științifica aplicativa cu impact.

Un polonez a stat scufundat in gheata timp de patru ore și a intrat in Cartea Recordurilor. VIDEO

13:50, 21.04.2024 - Un barbat din Polonia, Lukasz Szpunar, a facut istorie, devenind prima persoana care a stat intr-o cutie cu gheata timp de peste patru ore, potrivit Guinness Word Record, scrie News.ro.Lukasz Szpunar, in varsta de 53 de ani, a doborat recordul pentru cea mai lunga durata a contactului intregului corp…

„Vara nu vom mai avea Oceanul Inghețat la Polul Nord”. Avertismentul unui climatolog roman despre ce ne așteapta dupa anul 2050

22:01, 09.04.2024 - „In partea a doua a acestui secol, vara nu vom mai avea oceanul inghețat la Polul Nord, ci vom avea oceanul albastru, nu va mai fi gheața vara”, a avertizat climatologul Roxana Bojariu, intr-un interviu pentru Digi24. Experta a vorbit despre un dezastru climatic tot mai apropiat, cauzat de incalzirea…

Rusia a avariat serios sistemul energetic ucrainean: DTEK a pierdut 50% din capacitatea sa de generare iar reparațiile vor dura luni de zile

11:20, 25.03.2024 - Cea mai mare companie privata de energie din Ucraina, DTEK, a pierdut 50% din capacitatea sa de generare din cauza atacului in masa al Rusiei din 22 martie asupra sistemului energetic al țarii, a declarat CEO-ul uneia dintre filialele sale pe 24 martie, noteaza Kyiv Independent. Vorbind la televiziunea…

Renumitul medic Vlad Ciurea dezvaluie cat de mult rau ne pot face micii și cat de des ii putem consuma

04:25, 19.03.2024 - O nutriție adecvata este cruciala pentru buna funcționare a corpului nostru, așadar este important sa fim conștienți de alimentele pe care le consumam și de cantitațile ingerate. Neglijarea acestui aspect poate duce la diverse probleme de sanatate. Dr. Vlad Ciurea subliniaza importanța dietei in…

Ce se intampla daca lasam ușa frigiderului deschisa. Consecințele pot fi devastatoare: cum poți evita problemele

10:36, 13.03.2024 - Consumul inutil de energie electricaUnul dintre cele mai evidente rezultate ale lasarii ușii frigiderului deschisa este consumul inutil de energie electrica. Ușa deschisa permite aerului cald din incapere sa intre in interiorul frigiderului, determinand aparatul sa iși intensifice eforturile pentru…

7 sfaturi de intreținere a aparatului frigorific, pentru a apela mai rar la reparații frigidere

16:06, 23.02.2024 - Aparat electrocasnic de baza in orice locuința, asociat cu nivelul standard de confort in lumea moderna, frigiderul (in toate formele sale) a revoluționat modul in care pot fi pastrate alimentele. Implicit, comportamentul de consum al omului s-a schimbat - putem face aprovizionare mai rar, putem pastra…


Ce parere ai despre aceasta stire?