Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Frica de spital poate produce sechele pe viaţă. „O amorţeală poate să devină paralizie sau comă“

Publicat:

Numarul pacientilor cu afectiuni neurologice care se adreseaza spitalului s-a diminuat dramatic. Bolnavii  cu accidente vasculare, de pilda, fie nu mai ajung, fie ajung tarziu, cand recuperarea este partiala.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

PELICULA CINEMATOGRAFICA Se va produce un film despre viața lui Frank Sinatra

11:40, 01.05.2024 - Martin Scorsese iși reia planurile de a realiza un film despre viața lui Frank Sinatra. The post PELICULA CINEMATOGRAFICA Se va produce un film despre viața lui Frank Sinatra first appeared on Informatia Zilei .

Germania avertizeaza ca Rusia produce mai multe arme decat are nevoie in Ucraina: „Ajung in depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

17:21, 25.04.2024 - Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decat are nevoie pentru razboiul sau impotriva Ucrainei și iși umple depozitele, a declarat ministrul german al Apararii Boris Pistorius, potrivit Kyiv Independent.

Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit sa iși invinga pana și cea mai mare frica

22:45, 19.04.2024 - Anamaria Prodan spune ca a reușit, intr-un final, sa iși invinga și cea mai mare frica intr-un moment in care viața a pus-o la incercare: moartea Ionelei Prodan. Despre acea perioada, impresara a povestit ca a fost, de departe, cea mai dificila, dar și in urma careia a avut de invațat o mulțime de lecții.

Solidaritatea schimba vieți. De la riscul de paralizie, la visul de a juca fotbal

10:25, 28.03.2024 - Poveste de viata care demonstreaza ca nimic nu este imposibil, mai ales cand lumea rezoneaza cu un suflet bland care are nevoie de ajutor. Patricia are 13 ani, iar in urma cu doar cateva luni risca sa ajunga in scaunul cu rotile. O deformare extrem de grava a coloanei vertebrale ii amenința viața. Tratamentele…

Zodiile care traiesc mereu pe marginea impulsivitații. Iși asuma riscuri fara frica și trec prin viața dansand cu pericolul

10:36, 13.03.2024 - Pentru aceste zodii, viața este un dans constant intre adrenalina și pericol, iar fiecare decizie este luata cu inima și nu cu capul. Prin impulsivitatea lor, acești nativi trec prin viața fara sa se lase controlați de frica sau de rațiune, preferand sa traiasca in prezent și sa se lase purtați de fluxul…

Eugenia Șerban, dezvaluiri despre teroarea prin care a trecut timp de 14 ani din cauza fiului ei: „Am ajuns sa sun la 112”

10:55, 11.03.2024 - Eugenia Șerban a trait timp de 14 ani un adevarat chin din cauza fiului ei, care este dependent de droguri. Actrița a fost terorizata, amenințata, injurata și umilita de propriul copil.Invitata la podcastul Marei Banica, Eugenia Șerban a facut dezvaluiri de-a dreptul șocante despre fiul ei. Lorans Fawz…

O luna a lui Jupiter produce suficient oxigen pentru a ține in viața un milion de persoane timp de o zi

16:56, 10.03.2024 - Este vorba despre Europa, care produce 1.000 de tone de oxigen la fiecare 24 de ore. NASA a anunțat saptamana aceasta ca oxigenul generat de acest satelit este suficient pentru a ține in viața un milion de oameni timp de o zi.

Osteoporoza, „boala tacuta” ce afecteaza 22% dintre femeile peste 50 de ani. Dr. Anca Dragutescu, MedLife: un diagnostic pus precoce crește eficiența tratamentului, iar pacienții pot preveni fracturile dureroase, ce pot lasa sechele pe viața”

14:11, 22.02.2024 - Continue reading Osteoporoza, „boala tacuta” ce afecteaza 22% dintre femeile peste 50 de ani. Dr. Anca Dragutescu, MedLife: un diagnostic pus precoce crește eficiența tratamentului, iar pacienții pot preveni fracturile dureroase, ce pot lasa sechele pe viața” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?