Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Franta a inchis cel mai mare muzeu din lume, Luvru, din cauza inundatiilor

Publicat:

si împrejurimile sunt plasate în stare de alerta, vineri, la mijlocul zilei fiind de asteptat ca nivelul fluviului Sena sa atinga cota maxima, potrivit site-ului publicatiei .
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se redeschide un hotel celebru din București, deținut de libanezi. A fost inchis din cauza pandemiei

12:00, 15.05.2024 - Hotelul de 4 stele Bucharest Unirii Square, deținut de familia libaneza Sarieddine, va fi redeschis luna aceasta printr-o afiliere la lanțul internațional Accor, conform informațiilor publicate de Profit.ro. Situat in apropierea Pieței Unirii din Capitala, hotelul a fost inchis in martie 2022 din cauza…

Cal blocat pe un acoperis din cauza inundatiilor, salvat de echipele de intervenție, in Brazilia

18:45, 10.05.2024 - Echipele de interventie au salvat joi un cal care a ramas blocat timp de doua zile pe un acoperis intr-o localitate din sudul Braziliei afectata sever de inundatii, potrivit imaginilor difuzate de posturile de televiziune, informeaza Reuters.

Prima editie a Marelui Premiu de MotoGP din Kazahstan a fost amanata din cauza inundațiilor

13:25, 03.05.2024 - Prima editie a Marelui Premiu de MotoGP din Kazahstan a fost amanata, vineri, din cauza vremii nefavorabile din regiunea Sokol. Competitia ar putea fi programata pentru mai tarziu in cursul anului, dar nu exista nicio certitudine, conform news.ro.

Sute de rusi au protestat din cauza lipsei de masuri din partea autoritatilor in urma inundatiilor catastrofale

20:56, 08.04.2024 - Sute de persoane au protestat luni in regiunea Orenburg, la frontiera cu Kazahstanul, din cauza lipsei de masuri din partea autoritatilor locale in urma celor mai grave inundatii din ultimele decenii in aceasta zona, relateaza EFE, care citeaza media ruse.

Manuel Neuer va rata meciurile amicale ale Germaniei din cauza unei intinderi musculare

00:00, 21.03.2024 - Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, recent convocat in lotul Germaniei, va rata meciurile amicale cu Franta si Tarile de Jos din cauza unei accidentari, a anuntat miercuri Federatia Germana de Fotbal, potrivit news.ro. Jucatorul de 37 de ani s-a accidentat la un muschi de la piciorul stang…

Restaurant chinezesc din Sectorul 2, inchis din cauza mizeriei: „Cum se spune in chineza jeg?”

19:25, 07.03.2024 - Un restaurant chinezesc din Sectorul 2 al Capitalei a fost inchis de Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Sector 2, din cauza mizeriei. Comisarii au gasit gandaci pe carne, spații neigienizate, insalubre și frigidere cu rugina și chedere rupte.

Restaurant din Buzau inchis temporar de comisarii OPC din cauza mizeriei descoperite in bucatarie FOTO

11:30, 07.03.2024 - Aparate de gatit și frigidere neigienizate, oale și tigai acoperite de grasime arsa, alimente expirate sau nedepozitate corespunzator sunt doar cateva dintre problemele descoperite la cele mai recente controale efectuate de Protecția Consumatorilor (CJPC) Buzau. Un restaurant a fost inchis temporar


Ce parere ai despre aceasta stire?