Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO + VIDEO Cele mai bune glume după ce Dustin Poirier „i-a dat somn” lui Conor McGregor la UFC 257

Publicat:

Pentru prima data in cariera, (32 de ani) a fost invins in UFC prin KO. Irlandezul a fost pus la podea de americanul (32), iar unii fani s-au amuzat copios pe seama momentului. Momentul in care McGregor a ramas lat in ring a facut rapid inconjurul lumii și a reprezentat un prilej pentru ca fanii sa iși demonstreze creativitatea. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eșecul Coaliției a devenit ținta meme-urilor. Internetul s-a umplut de glume cu Cirstoiu, Firea și Burduja

20:45, 24.04.2024 - Dupa eșecul Coaliției cu medicul Cirstoiu și decizia de a miza pe Firea și Burduja, internetul s-a umplut de glume. Oamenii au postat pe rețelele sociale tot felul de meme-uri prin care fac haz de razgandirea celor doua mari partide.

Conor McGregor se intoarce in ring dupa 3 ani: Cand și cu cine este gata sa lupte din nou

13:01, 15.04.2024 - La trei ani de la ultima sa lupta, Conor McGregor (35 de ani) este gata sa revina in cușca de UFC. Irlandezul, care este luptator de arte marțiale mixte și pugilist profesionist, a suferit o fractura la picior in trecut și se va intoarce acum in Gala UFC 303, scrie digisport.ro .

Mesaje de 1 Aprilie, Ziua Pacalelilor. Cele mai tari glume pe care sa le faci prietenilor și familiei

07:45, 01.04.2024 - Este 1 Aprilie, iar asta inseamna ca este Ziua Pacalelilor. Aceasta este una dintre cele mai așteptate zile din an. Ți-am pregatit o serie de farse pe care le poți face celor dragi cu ocazia acestei zile. Iata cele mai tari glume pe care sa le faci prietenilor și familiei!

iRoast de Victorie, 26 martie 2024. Jean de la Craiova, Ionuț Rusu și Adi Gheo, glume acide inainte de meciul Romania - Columbia

21:15, 26.03.2024 - Helmuth Duckadam, Florin Bratu, Ion Craciunescu și Florin Prunea revin la pupitrul iUmor, intr-o ediție speciala dedicata fotbalului romanesc și difuzata pe Antena 1, chiar inaintea confruntarii Romania - Columbia, in aceasta seara, de la 20:30.

Revenirea anului in UFC » McGregor se intoarce și a dezvaluit numele adversarului

18:05, 20.03.2024 - Conor McGregor (35 de ani) a anunțat ca revine in UFC. Se va lupta in vara cu Michale Chandler (37 de ani), cel care l-a provocat in repetate randuri pe irlandez. Se implinesc 3 ani de cand McGregor lupta ultima data in UFC. Pierdea in 2021 cu Dustin Poirier, meci in care a suferit o accidentare grava…

(video) De la glume, la replici acide: Consilierii municipali au epuizat ordinea de zi, dupa doua zile de ședința

17:25, 01.03.2024 - Aleșii din Consiliul Muncipal Chișinau au continuat, astazi, ședința extraordinara inceputa ieri . Pe ordinea de zi au fost incluse 20 de subiecte, dintre care primele 11 au fost fie examinate ieri, fie transmise spre reexaminare.

Glume proaste pe Internet despre cancerul Regelui Charles. Lady Diana apare in multe din ele

19:30, 12.02.2024 - Vestea ca Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer a fost șocanta pentru cei care il apreciaza, dar și un motiv de glume proaste pentru alte persoane de pe Internet. Au aparut un val de bancuri cu privire la boala sa, iar Prințesa Diana apare intr-o mulțime dintre ele.

Dan Nistor, pus pe glume: „Am ajuns in repriza a doua la meci“ (VIDEO)

18:10, 10.02.2024 - Mijlocașul formației U Cluj, Dan Nistor, fost jucator la Universitatea Craiova a fost foarte bucuros dupa remiza obținuta in Banie, 2-2 cu Știința. El a admis ca prima repriza le-a aparținut alb-albaștrilor și a glumit, spunand ca el și colegii sai au ajuns la meci in repriza secunda. Cat despre revenirea…


Ce parere ai despre aceasta stire?