Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Vedetă în patru labe la plajă. S-a pus în toate poziţiile pe sezlong şi le-a oferit paparazzilor imaginile zilei!

Publicat:

iși arata talentul uimitor pe sezlong, in timp ce se bucura de vacanța de la Miami cu iubitul sau, . A bucurat ochiul paparazzilor, dar si ochii fanilor cu pozitiile pe care le-a abordat pe plaja.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Cum s-a filmat Delia imediat ce a ajuns in Romania. Vedeta a anulat un concert in SUA: „Mi-a trecut ameteala”

13:10, 09.04.2024 - Delia s-a intors in Romania, deși in urma cu o saptamana, ea anunța entuziasmata ca va avea primul turneu in SUA. Solista ar fi trebuit sa susțina un concert in Miami, dar evenimentul s-a anulat. In plus, Delia le marturisea fanilor ca nu se simte prea bine. Insa intoarcerea in Romania a facut-o pe…

VIDEO Meciuri atractive in optimile feminine - Rezultatele zilei la WTA Miami

10:45, 24.03.2024 - Turneul WTA de la Miami a ajuns parțial in faza optimilor (multe dintre meciuri au fost amanate din cauza ploii), iar nume importante dintre favorite se afla deja in turul patru al competiției din Florida.

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Bianca Dragușanu, petrecere de lux cu ocazia zilei de naștere. Ce surprize a pregatit vedeta pentru invitații ei / FOTO

00:05, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu are parte de o petrecere de lux de ziua sa de naștere. Vedeta are alaturi de ea cele mai apropiate persoane, iar surprizele pentru ei nu au putut sa lipseasca. De la decorul de vis, la preparatele ideale, nimic nu a putut sa lipseasca, astfel ca a fost atenta la fiecare detaliu.

Claudia Pavel se relanseaza Cream, dar pe piața cosmeticelor! Afacerea inspirata de munca mamei sale cu care spera sa dea lovitura

12:25, 17.02.2024 - Claudia Pavel se relanseaza Cream, dar pe piața cosmeticelor. Vedeta ce influența puștoaicele anilor 2000, solista se intoarce la titulatura sub care a activat ani buni in lumea muzicii, insa pentru a sublinia și promova propria linie de cosmetice. O afacere inspirata de munca mamei sale, care și-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?