Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Simona Gherghe a plecat din emisiune. A fugit de Liviu Guţă. Vezi de ce!

Publicat:

Prezentatoarea de la "Acces direct" a trecut prin momente de spaima la emisiunea de joi seara. a fugit din studio, in culise, imediat ce a aflat un detaliu despre .

Se pare ca toti cei care lucreaza cu manelistul la filmarea unui videoclip au de suferit. Dupa ce un fost colaborator al lui Liviu a patit un accident la un turnarea unui clip, si reportarul a facut fractura la filmarile care ilustreaza cea mai noua piesa a cantaretului.

"Am observat ceva: toti care stau pe langa tine patesc ceva. Asa ca…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se simte Simona Gherghe dupa ce a ajuns la urgența. Problema cu care se confrunta prezentatoarea TV: “Mulțumiri medicilor”

23:40, 12.06.2024 - Simona Gherghe a ajuns la spital in urma cu doar o zi și a avut nevoie de ingrijiri medicale. PE rețelele de socializare, prezentatoarea TV a publicat o imagine in care a povestit cum se simte dupa o noapte petrecuta la urgențe.

Simona Gherghe, la spital pe perfuzii. A ajuns de urgența pe mana medicilor, ce se intampla cu prezentatoarea TV

11:20, 12.06.2024 - Celebra prezentatoare TV, Simona Gherghe trece in aceste zile prin momente ceva mai delicate. Vedeta a ajuns de urgența la spital pe perfuzii, publicand și cateva imagini de pe patul de spital. De ce Simona Gherghe a ajuns de urgența la spital Nu se știu exact motivele pentru care Simona Gherghe a ajuns…

Simona Gherghe a ajuns de urgența la spital! Medicii i-au pus perfuzii prezentatoarei TV: ”S-a intamplat...” / FOTO

10:10, 12.06.2024 - Probleme mari pentru Simona Gherghe! Prezentatoarea TV a ajuns de urgența la spital și primește ingrijiri in aceste momente! Medicii i-au pus perfuzii. Iata cum este starea ei de sanatate in aceste momente! Simona Gherghe a postat o imagine direct de pe patul de spital!

Simona Gherghe a organizat o petrecere fabuloasa pentru fiica ei! Imagini de la aniversarea Anei: ”Prințesa noastra” / FOTO

18:25, 26.05.2024 - Zi importanta in familia Simonei Gherghe! Prezentatoarea TV i-a organizat o petrecere fabuloasa fiicei sale, cu ocazia zilei sale de naștere. Ana a implinit 7 ani și a fost sarbatorita de o mulțime de prieteni și persoane dragi. Iata cum a aratat petrecerea de ziua ei de naștere!

Simona Gherghe aniverseaza astazi 7 ani de cand s-a cununat civil cu tatal copiilor ei. Ce mesaj a transmis prezentatoarea TV: "Cu emoții..." / FOTO

16:50, 29.04.2024 - Zi speciala in familia Simonei Gherghe! Prezentatoarea TV și barbatul alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste de mai mulți ani, tatal copiilor ei, celebreaza șapte ani de cand s-au casatorit civil. Ce mesaj a transmis vedeta cu aceasta ocazie.

Mihaela Calin, prezentatoarea Observatorului, despre viața de mamica! Care au fost cele mai grele momente pentru jurnalista / VIDEO

22:50, 24.04.2024 - Mihaela Calin, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, vorbește despre viața de mamica. Care au fost cele mai grele momente pentru jurnalista, dar am aflat și regula pe care ea și soțul ei și-au impus-o.

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.


Ce parere ai despre aceasta stire?