Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / S-au despărțit? O fostă concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” a șters toate fotografiile cu soțul său

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Daca pâna acum își declarau iubirea și nu se sfiau sa o arate pe rețelele de socializare, doi foști concurenți de la &"Mireasa pentru fiul meu&" par sa treaca prin grave probleme.

 MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Catalina a fost una dintre cele mai controversate concurente ale concursului matrimonial, dupa scandalurile cu mama sa. Nicolae a susținut-o și au plecat împreuna din concurs, iar în , cei doi s-au casatorit fara acordul mamei Catalinei, doamna Angela.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Care e statusul casniciei Inimioarei de la Mireasa cu soțul ei. Ce a aparut pe rețelele de socializare de curand

17:51, 15.05.2024 - Fosta concurenta de la "Mireasa", Inimioana și soțul ei, un barbat pe care l-a intalnit dupa ce a parasit emisiunea par sa fie foarte fericiți impreuna. Iata cum au aparut in mediul online.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Iuliana Pepene a pus punct speculațiilor, dupa ce s-a zvonit ca s-a desparțit de iubit. Cum s-a afișat fosta concurenta de la America Express alaturi de Alex Roman / FOTO

13:05, 05.04.2024 - De curand, s-a zvonit ca Iuliana Pepene și iubitul ar fi ajuns la desparțire. Cei doi erau impreuna de aproape un an, iar in luna februarie, au fost intr-o vacanța de lux in Tanzania. Fosta concurenta de la America Express a pus punct speculațiilor referitoare la o posibila separare.


Ce parere ai despre aceasta stire?