Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Roxana de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a scos burtica de gravidă în oraș. "Felicitări!"

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Fosta concurenta, Roxana de la Mireasa pentru fiul meu a iesit cu burtica de gravida la plimbare.

Roxana a iesit astazi în oras alaturi de doua foste concurente si a lasat sa i se vada burtica de gravida. Se pare ca blonda este mai fericita ca niciodata acum ca va deveni si mamica în curând.

Carmen si Simona s-au fotografiat alaturi de viitoarea mamica si au urcat fotografiile pe internet. Sustinatorii fostei concurente nu au scapat din vedere acest detaliu si au felicitat-o pentru sarcina.

Roxanei îi merge tot…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Va deveni mama pentru a doua oara / FOTO

13:15, 18.05.2024 - O fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu a postat o imagine emoționata pe rețelele de socializare cu burtica de gravida. Ea are toate motivele sa radieze de bucurie, dar mai ales pentru ca se pregatește sa devina mama pentru a doua oara.

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Andrei de la Mireasa a pus-o la punct pe Hatice, dupa ce ar fi vorbit despre desparțirea dintre el și Simona. Acuzații grave la adresa fostului concurent: ”Ai trait...” / VIDEO

14:41, 10.05.2024 - A inceput scandalul in familia Mireasa! Desparțirea dintre Andrei Macovei și Simona se termina cu replici dure, dar nu intre cei doi, ci intre fostul concurent și Hatice. Acesta a reacționat dur și a pus-o la punct, dupa ce a vorbit despre separarea dintre cei doi. Fosta concurenta ar fi facut acuzații…

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.

Mireasa, sezon 8. Cum a raspuns Daria, dupa ce s-a speculat ca s-ar fi casatorit in secret cu Adrian. Cei doi vor fi nași

12:10, 18.03.2024 - Pe grupurile de Facebook destinate emisiunii Mireasa au aparut zvonuri cum ca Daria și Adrian s-ar fi casatorit in secret. Fosta concurenta a sezonului 8 a infirmat speculațiile și a explicat cum ea și iubitul ei pot fi nași la o nunta care are loc vara aceasta.

Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Postarea care i-a pus pe fani pe ganduri: "Felicitari! Sarcina ușoara!" / FOTO

21:35, 13.03.2024 - Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a facut o postare cu care și-a pus fanii pe ganduri. Iata ce a postat Denisa Raileanu, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!


Ce parere ai despre aceasta stire?