Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO/ Oana Lis, ipostaze incendiare alături de un alt bărbat, chiar în locul preferat al soțului său

Publicat:

este mereu cu zambetul pe buze și face mereu glume pe diferența de varsta dintre ea și soțul sau. Pentru a-l face fericit pe ,  il insoțește la casino, insa are parte și ea de surprize de proporții. S-a fotografiat in compania unui barbat misterios.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Oana Lis, dezvaluiri despre perioada in care a suferit de depresie. Ce spune soția lui Viorel Lis despre acele momente: "Cand imi apar..." / VIDEO

10:45, 27.04.2024 - Ori de cate ori a avut perioade mai proaste, Oana Lis a demonstrat ca este o femeie puternica și de fiecare data a reușit sa o scoata la capat. Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru Xtra Night Show, soția lui Viorel Lis a vorbit despre momentele in care s-a confruntat cu depresia. 

Știrile Antena Stars. Oana Lis, inca un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vanzare și crucea lui Viorel Lis. In ce stare este fostul primar

15:15, 26.04.2024 - Oana Lis ii este alaturi lui Viorel Lis, dupa ce problemele de sanatate s-au agravat. Soția fostului primar a inceput sa iși vanda o parte din lucrurile ei pentru a face rost de bani pentru tratament. A scos la vanzare și crucea lui Viorel Lis tot din același motiv.

Cum arata apartamentul in care locuiesc Oana și Viorel Lis. Soția fostului primar a vandut mai multe obiecte din casa

13:31, 16.04.2024 - Viorel și Oana Lis locuiesc intr-un apartament modest din Capitala. Soții au fost nevoiți sa vanda mai multe lucruri din casa, intre care obiecte de decor și icoane, pentru a face rost de bani. Iata imagini din interiorul locuinței!

Xtra Night Show. Oana Lis, detalii despre starea de sanatate a lui Viorel Lis. Fostul primar a trecut prin momente dificile: "M-a sunat de la ATI..." / VIDEO

22:45, 01.04.2024 - De ceva vreme Viorel Lis se confrunta cu grave probleme de sanatate. Soția lui, Oana, este cea care ii sta alaturi și il ingrijește. Invitata in platoul Xtra Night Show, vedeta a vorbit despre starea de sanatate a fostului primar. 

Știrile Antena Stars. Oana Lis iși sarbatorește ziua de naștere! Cum a reușit Viorel Lis sa o faca sa uite de suparari: „Am fost puțin trista” / VIDEO

21:20, 19.03.2024 - Oana Lis are motive sa radieze de bucurie! Vedeta iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cum a reușit Viorel Lis sa o faca sa uite de suparari. Ce a marturisit soția fostului primar, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Barbat obligat sa ii achite daune morale amantei pe care a parat-o soțului

22:50, 22.02.2024 - O femeie din Caraș-Severin l-a dat in judecata pe un barbat care a dezvaluit ca au avut o relație extraconjugala, cerandu-i daune morale de 15.000 de lei. Judecatoria i-a respins femeii cererea, dar Tribunalul i-a admis parțial solicitarea, acordadu-i daune morale de 5.000 de lei.

Un barbat si o femeie, retinuti pentru santajarea mai multor persoane filmate in ipostaze intime

18:55, 20.02.2024 - Un barbat si o femeie au fost retinuti de politisti dupa ce prin santaj au obtinut peste 30.000 de lei de la persoane care fusesera filmate in ipostaze intime, a informat marti Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta, potrivit Agerpres. Potrivit sursei mentionate, lucratori au Politiei…

Bianca Dragușanu, in ipostaze tandre cu un barbat misterios. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana / FOTO

11:05, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și-a pus fanii pe jar, dupa ce s-a afișat in ipostaze tandre cu un barbat, al carui chip a dorit sa nu il dezvaluie. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana și a postat imaginile pe Instagram.


Ce parere ai despre aceasta stire?