Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Marina Dina arată fenomenal la 3 luni după ce a născut! Mămica a fugit de gemenii săi

Publicat:

La doar trei luni dupa ce a adus pe lume doi bebeluși perfect sanatoși, arata de-a dreptul senzațional. Fosta asistenta TV și-a lasat gemenii și a fugit sa aiba timp pentru ea.

Proapat mamica, a reușit în doar trei luni sa revina la formele care au consacrat-o. Prietenii virtuali au admirat-o pentru silueta ei, însa ea nu este mulțumita și își mai dorește sa slabeasca.

&"Am slabit foarte repede, dar la forma mea inițiala nu am ajuns. Sper sa reușesc... Momentam am alte prioritați&", a spus . Fosta asistenta TV și-a…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Catrinel Menghia, din nou mamica. Primele imagini cu bebelușul

11:10, 27.03.2024 - Catrinel Menghia, din nou mamica. Primele imagini cu bebelușul Catrinel Menghia este pentru a doua oara mama. Fostul model, in prezent actrița in Italia, a luat pe toata lumea prin surprindere cand a anunțat ca este insarcinata, chiar in noaptea de Revelion. Atunci, Catrinel a postat prima oara, pe…

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Fosta asistenta de la Acces Direct, in doliu! I-a murit mama: „Dumnezeu sa iți lumineze calea” / FOTO

14:15, 06.02.2024 - O fosta asistenta de la Acces Direct trece prin momente dificile, dupa ce mama ei a murit. Tanara avea o relație speciala cu femeia care i-a dat viața și cu greu poate accepta ca, de acum, mama nu ii va mai este alaturi fizic.


Ce parere ai despre aceasta stire?